De câte ori nu ți-ai stăpânit impulsul de a-ți lua bagajele să pleci într-un concediu, departe de stresul de la muncă, de examenele de la facultate sau de agitația din orașe? Nici nu mai contează, pentru că nu-i vei putea ține pasul. Ceea ce contează este, însă, de ce nu ți-ai urmat instinctul care îți spunea să descoperi, să visezi, să afli mai multe decât ți-ar spune orice carte de istorie sau oricare ghid turistic cumpărat din librării?

vacanta

Răspunsul poate fi intuit cu ușurință – de teamă. Predarea la timp a proiectelor de la muncă, examenele de la facultate, lipsa banilor ori a unui partener alături de care să te bucuri de locuri noi te determină adesea să renunți la ocazii de călătorie? O primă veste bună găsești la Megaplaza pe site, unde ai la dispoziție oferte incredibile pentru vacanțe pe tot parcursul anului. Ai acum o scuză mai puțin pentru a nu pleca în următorul concediu.

Dacă ești în căutarea unor motive practice pentru care ar trebui să investești în călătorii, citește acest articol până la final și pregătește-ți, apoi, bagajele:

    1. Cel mai adesea, oamenii sunt tentați să renunțe la vacanțe în străinătate din cauza bugetului redus. Tu, în schimb, ai la dispoziție pagina megaplaza.ro/city-break, special creată pentru a centraliza ofertele accesibile bugetului tău. Nu trebuie să investești mulți bani într-o plecare, ci doar să fii la curent cu actualizările companiilor aeriene și ale hotelurilor preferate.
    2. Nu îți permiți să pleci pentru prea mult timp de la muncă? Nu-ți face griji, pentru că Megaplaza are oferte la city break in Roma, de exemplu. Plecările pe timpul weekend-ului la prețuri reduse au fost special gândite pentru cei care lucrează prea mult și au nevoie de pauze scurte și relaxante. Fie că te regăsești sau nu în această descriere, merită să aloci un buget lunar ori trimestrial pentru a te relaxa câteva zile într-un oraș plăcut, departe de agitația de acasă.

roma

  1. O călătorie de câteva zile presupune un bagaj mic, pe care îl poți face chiar pe ultima sută de metri. Ce ți-ar trebui pentru 3 zile la Amsterdam? O geacă de ploaie, o pereche de teniși, 3 bluze și două perechi de pantaloni și, astfel, rucsacul tău este gata de decolare. Este mai ușor și mai rapid decât atunci când când îți vizitezi părinții acasă.
  2. Profită de avantajul de a locui în Uniunea Europeană, unde granițele sunt libere, iar cele mai diverse și interesante destinații doar la câteva ore distanță. Poți călători liber și liniștit în oricare dintre țările europene, iar trei zile sunt, cu siguranță, de ajuns ca să vizitezi principalele puncte turistice. Dacă nu reușești, te poți întoarce oricând să te bucuri de cele mai frumoase locuri din lume.
  3. City-break-urile sunt, de fapt, o altfel de terapie de relaxare. Chiar dacă nu găsești un partener care să-ți împărtășească fascinația pentru muzee de artă, cafenele la colț de stradă și arhitectură impresionantă, 3 zile sunt ideale pentru a petrece puțin timp cu tine în relaxare deplină. Profită de acest concediu și bucură-te de locurile care îți plac cel mai mult!

Descoperă Europa așa cum nu te-ai fi așteptat să o vezi într-un city-break de excepție! Nu mai găsi scuze și privește toate aceste beneficii la care ai acces atât de simplu! Ți-ai făcut deja bagajele?