In magazinul online A2T.ro, promotiile continua si dupa sarbatori! Luna ianuarie este luna preturilor mici si la kiturile de supraveghere video performante, niste echipamente menite sa mentina nivelul de securitate al casei sau spatiului comercial pe care il detineti la cel mai inalt nivel. Cu toate componentele necesare la pachet, kitul de supraveghere video la preturi avantajoase, marca Atu Tech, va ajuta sa tineti departe persoanele neautorizate si au in componenta numarul de camere video de care aveti nevoie. Cateva click-uri pe pagina web, iar echipa specializata in sisteme de securitate, A2T, va livreaza direct acasa echipamentul complet.

Kituri de supraveghere video usor de montat si de incepatori

kituri supraveghere video

Pe langa performanta lor de necontestat, kiturile de supraveghere video mai au avantajul de a putea fi foarte simplu montate in orice tip de spatiu, fara sa va dea de furca, precum in cazul altor sisteme complicate. Direct din magazinul online, puteti alege:
• Kituri de supraveghere video cu 1 camera, pentru spatiile mai putin extinse;
• Kituri de supraveghere video cu 2 camere;
• Kituri de supraveghere video cu 3 camere, la preturi avantajoase;
• Kituri cu 4 camere pentru supraveghere video;
• Kituri cu 8 camere de supraveghere;
• Kituri cu 16 camere video de supraveghere, pentru spatiile foarte extinse, precum cele comerciale sau vile cu foarte multe incaperi.
Pe langa toate aceste beneficii, kiturile de supraveghere video mai au avantajul de a avea numeroase configuratii, atat pentru spatiile interioare, cat si pentru cele exterioare, astfel incat sa aveti un bun control asupra tuturor colturilor casei. Ideal pentru aplicatii reduse, kituri de supraveghere video ieftine, de la Atu Tech, sunt si customizabile, acest lucru insemnand ca le pot fi adaugate sau scoase anumite componente, in functie de cerintele utilizatorului.

Comandati simplu kituri de supraveghere video online, cu un minim de efort

kituri supraveghere video ieftine

Nu mai pierdeti energia in magazinele fizice cautand tipul ideal de sistem de securitate, cand aveti solutia mai aproape: magazinul online A2T.ro. Prin cativa pasi simplu de urmarit, puteti primi direct acasa tipul de kit de supraveghere video dorit si sa il montati simplu, fara niciun ajutor.
Acordati o grija in plus sigurantei casei si familiei, cu un kit de supraveghere video cumparat online, de la o firma cu traditie: Atu Tech. Pentru comenzi telefonice, echipa A2T va sta la dispozitie la numerele de telefon 0753-058.588 – 0748.280.077, iar pentru cele online, si la adresa de e-mail office@a2t.ro.