operatie abdominoplastieAbdominoplastie fara dureri si complicatii, de asta isi doreste sa aiba parte orice pacient care tinde sa reduca din stratul de grasime pe care-l are pentru a arata mai bine si a fi mai sanatos. In putine cuvinte, abdomninoplastia este un proces de remodelare corporala complex care se adreseaza abdomenului asa cum reiese si din nume.

Dr. Sorin Parasca este un medic primar de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva cu o vasta experienta in domeniu care asigura o buna desfasurare a intregului proces de abdominoplastiei alaturi de echipa sa pentru pacienti.

Datorita unui numar impresionat de operatii de modelare efectuate, domnul Dr. Sorin Parasca efectueaza interventiile cu succes redand pacientilor sai increderea.

Caror persoane se adreseaza abdominoplastia?

abdominoplastie

Operatia de abdominoplastie este adresata in egala parte, atat femeilor cat si barbatilor.

  • Cele mai multe femei, au avut una sau mai multe nasteri, unele cu gemeni altele cu tripleti, si in urma carora zona muschilor abdominali nu mai are aceiasi elasticitate si nu mai este la fel de tonic ca inainte, apar vergeturile in zona de jos abdominala iar muschii nu mai sunt la fel de fermi.
  • Un alt grup de persoane care solicita acest tip de interventie chirurgicala operatorie o reprezinta oamenii care au pierdut intr-un mod brusc multe kilograme din greutatea corporala si au ramas cu o parte din stratul de piele care atarna inestetic formandu-se astfel un sort abdominal.
  • Femeile cu o varsta mai inaintata care si-au pierdut tonusul datorita faptului ca sunt mai plinute (dar care nu sufera de obezitate).

Numarul de persoane ce apeleaza la acest procedeu inofensiv nu se opreste aici. Barbati si femei de toate varstele recurc in ultima instanta la aceasta metoda in situatia in care alte metode alternative nu au dat rezultatul asteptat (sport, dieta, un stil de viata sanatos).

Ce trebuie sa se faca dupa operatie?

abdominoplastia

Dupa incheierea operatiei de abdominoplastie,  pacientul va fi asezat pe un pat, intr-o pozitie confortabila, aplicandu-se 2-4 tuburi de dren si o burtiera elastica. Durerea este suportabila iar aceasta va disparea datorita administrarii de medicamente impotriva acesteia. Pacientul primeste tot sprijinul necesar pentru a se putea deplasa pe propriile picioare in cel mai scurt timp post-operator. A doua zi dupa interventie este permisa parasirea clinicii si va fi necesara revenirea pentru scoaterea drenurilor. Pansamentul din zona operata se poate schimba cu usurinta dupa efectuarea unui dus. La 2 saptamani de la interventia de abdominoplastie se vor scoate firele si se vor taia niste noduri de la taietura principala. In tot acest timp pacientul trebuie sa manance normal si sa nu tina cura de slabire. Bustiera se poarta timp de aproximativ 21 de zile in lipsa complicatiilor.

Cum puteti lua legatura cu domnul Dr. Sorin Parasca pentru o operatie de abdominoplastie?

Daca subzista intrebari sau doriti sa cereti sfatul unui specialist in legatura cu problema dumneavoastra puteti apela cu incredere numarul de telefon 0723 513 914 sau trimite un e-mail la una dintre adresele urmatoare sorin.parasca@clinica-estetica.ro sau office@clinica-estetica.ro.