Sunteti in cautarea unei case nou ridicate, care sa fie construita de cei mai buni arhitecti si care sa se afle intr-un ansamblu rezidential? Cubic Residence are solutia si are in portofoliul sau cele mai modern cladiri in cadrul carora puteti gasi locuinta pe care o cautati!

Acest dezvoltator imobiliar se diferentiaza de concurenta, prin faptul ca a ascultat dorintele celor ce isi doresc sa se mute intr-un ansamblu rezidential, punand astfel bazele Complexului Rezidential Cubic 6, situat in Ilfov.

Care sunt motivele pentru care ar trebui sa alegeti casele de vanzare din Ilfov?

Oamenii isi doresc sa aiba la dispozitie toate facilitatile, sa nu le lipseasca nimic, de aceea opteaza pentru casele aflate la vanzare in Ilfov, pentru ca ele le pot satisfice toate dorintele si nevoile. Cubic Residence a avut grija ca aceste cladiri sa beneficieze de spatii de locuit modern, in care au fost realizate toate finisajele interioare.

casa cubic residence

  • Cei care iau in calcul posibilitatea de a se muta in casele din acest ansamblu rezidential, trebuie sa stie ca vor avea la dispozitie peste 100 mp de care sa se foloseasca dupa bunul plac, intrucat aceste locuinte au in componenta lor patru camere (trei dormitoare si un living), plus doua bai, un grup sanitar, o bucatarie, o gradina si doua locuri proprii de parcare.
  • Aceste case din judetul Ilfov au numeroase avantaje, mai ales din punct de vedere tehnic, deoarece ele au o structura din beton armat in cadre, fundatiile sunt realizate din grinzi armate de beton si au o mare rezistenta la cutremure, in conformitate cu noile legislatii.
  • In ceea ce priveste finisajele interioare, clientii vor beneficia de sape aplicate mecanizat, parchet laminat in camere si pardoseli din ceramic pe holuri, in bucatarie si in bai.
  • In cadrul acestor case, instalatiile electrice sunt noi, iar viitorii locatari vor dispune de circuite electrice care impiedica electrocutarea, de prize pentru TV si Date in living si in celelate dormitoare, de interfon, de sistem de alarmare in cazul in care exista scapari de gaze in bucatarie, dar si de surse de alimentare cu energie electrica pe terase.
  • De asemenea, viitorii proprietari vor beneficia si de centrale murale pe gaz pentru apa calda, de panouri radiante din otel, de racorduri pentru montarea aragazului si a masinii de spalat, de ventilatoare in bai, care sa extraga aburul si de o grila de ventilatie in bucatarie.

Cu toate aceste avantaje tehnice si cu celelalte care constau in amenajarile exterioare si interioare de exceptie, Complexul Rezidential Cubic 6 este greu de refuzat. Aceste case din judetul Ilfov sunt alegerea ideala a persoanelor care isi doresc sa duca o viata linistita, alaturi de familie si sa se bucure de aerul curat.