Atunci cand vine vorba despre afacerile dumneavoastra, subiectul legat de contabilitate este unul foarte delicat si important. Firma sau compania pe care o detineti ar putea suferi pierderi majore, daca activitatea economica nu este trecuta in registre. Oamenii de afaceri sunt intotdeauna foarte ocupati si stresati, astfel ca, uneori, uita ca este esentiala indexarea costurilor propriilor companii.

Ce fel de servicii va pune la dispozitie firma de contabilitate Contabilicesc.ro?

firma contabilitate bucuresti

In ajutorul business-urilor dumneavoastra vine firma profesionista de contabilitate din Bucuresti, care ofera asistenta in orice problema de tip financiar ar putea aparea. Daca doriti ca informatiile legate de realitatea economica sa fie actualizate este important sa apelati la serviciile oferite de profesionistii de la Contabilicesc.

Aceasta firma de contabilitate bucuresteana are o echipa tanara, dinamica si specializata in urmatoarele domenii:

  • Contabilitate, in cadrul careia, firma se ocupa de contabilitatea primara, adica de intocmirea facturilor de iesire, a avizelor de expeditie, a pontajelor si a statelor de salarii, a dispozitiilor de plata pentru salarii si de gestiunea stocurilor, adica de evidenta facturilor de intrare si de iesire ale stocurilor, de balanta analitica a acestora.
  • Registrul comertului, in care se ocupa de infiintare SRL, infiintare PFA, actualizarea datelor de identificare, cesiune parti sociale interne, cesiune parti sociale, eliberarea certificatelor constatatoare, inregistrare, autorizare si inchidere punct de lucru si multe alte servicii pe care le puteti vedea pe pagina lor.
  • Resurse umane, unde firma se ocupa de incheierea si desfacerea contractelor de munca, completarea formularelor de concedii medicale si de odihna, de calculele taxelor salariale care urmeaza sa fie virate care stat, de listele pentru lichidari, de calculul tichetelor de masa.

Care sunt motivele pentru care sa alegi firma de contabilitate bucuresteana Contabilicesc.ro?

Aceasta firma de contabilitate este alegerea principala locuitorilor din Bucuresti, deoarece sunt o echipa de profesionisti, care ofera servicii de cea mai inalta calitate.

  • Detaliile economice ale afacerii dumneavoastra trebuie sa fie gestionate de specialisti din domeniu, pentru a cunoaste o crestere rapida pe piata pe care activeaza.
  • Competitivitatea este inevitabila intre afaceristii din Capitala si pentru a iesi intotdeauna invingatori este bine sa apelati la serviciile de contabilitate ale celor de la Contabilicesc.ro.
  • Expertii care activeaza in firma Contabilicesc va vor monitoriza, in permanenta, de numerar, de gestiune, salariile si alte decontari interne, pentru ca dumeavoastra sa nu va mai faceti griji in aceasta privinta.

Afacerea dumneavoastra este in siguranta in mainile echipei specialiste de la firma de contabilitate din Bucuresti, Contabilicesc.ro, iar acest lucru le va permite clientilor sa ia cele mai profitabile si avantajoase decizii.