In ultima perioada carucioarele 3 in 1 au inceput sa devina printre cele preferate de catre parinti data fiind multifunctionalitatea acestora. Multi parinti opteaza pentru un astfel de carucior deoarece acesta poate fi descompus si folosit in beneficiul celui mic in mai multe scopuri. Oferta de astfel de carucioare 3 in 1 pe piata este una extrem de bogata, parintii avand posibilitatea de a-si alege modelul care se potriveste cel mai bine micutului si bugetului de care dispun.

ilBambino – magazinul copilasilor nazdravani

logo ilbambinoAcest magazin online dispune de o gama larga de carucioare 3 in 1 ce apartin unor producatori renumiti precum MyKids, Inglesina, KinderKraft si nu numai. Acesti producatori renumiti pentru calitatea articolelor pentru bebelusi pe care le fabrica produc carucioare 3 in 1 multifunctionale ce sunt supuse la diverse teste inainte de a fi lansate pe piata, acest lucru conferiind parintilor increderea ca  bebelusii lor vor f in siguranta in acele carucioare 3 in 1. Acest magazin online ofera TRANSPORT GRATUIT la domiciliu pentru aceste carucioare 3 in 1 pentru bebelusi si totodata ofera consultanta telefonic pentru cei care doresc sa afle informatii suplimentare cu privire la produsele comercializate.

BabyMall – shopul unde parintii gasesc tot ce au nevoie pentru micutii lor

logo babymallLa BabyMall fiecare parinte poate gasi ceea ce isi doreste pentru bebelusul lor indiferent de nevoile acestuia. Un carucior 3 in 1 de copii este extrem de util celor mici dat fiind faptul ca acesta indeplineste mai multe roluri si anume : poate fi descompus in mai multe componente si anume in landou, scaun auto de copii si o ultima componenta este nelipsita geanta ce are un rol extrem de util dat fiind faptul ca in ea se pot pune multe lucruri necesare micutului incepand de la jucarii si terminand cu hrana acestuia. Cumpararea unui astfel de carucior pentru bebe 3 in1 poate reprezenta o investitie pe termen lung date fiind scopurile multiple pentru care poate fi folosit.

Acestea sunt printre cele mai cunoscute magazine de unde parintii pot cumpara carucioare 3 in 1 pentru micutii lor la preturi promotionale in acest inceput de octombrie. Profitati de aceste oferte speciale si ii puteti oferi celui mic o surpriza de neuitat.