Incet, incet, vacanta e vara va ajunge la final, iar in curand noul an scolar va bate puternic la usa voastra! Fiecare ciclu de invatamant dispune de anumite materii didactice specifice, motiv pentru care elevilor le sunt necesare rechizite de tot soiul. Pintexim este fabrica de birotica si papetarie deschisa 24/24, intrucat mediul online este cel mai prielnic tip de achizitionare a rechizitelor scolare necesare celor mici in noul ciclu de invatamant 2015-2016!

Preturi mici, calitate ridicata! Pintexim iti furnizeaza rechizele necesare pentru un nou an scolar!

Pana la deschiderea noului an scolar au mai ramas putine zile, astfel ca parintii pot incepe deja sa le completeze ghiozdanele micutilor cu rechizitele necesare la cursuri. De regula, cei mici primesc o lista cu rechizite odata cu inceperea vacantei de vara pentru ca parintii lor sa aiba suficient timp pentru a le gasi pe cele indicate scolarilor! Pintexim dispune de cele mai bune preturi pentru rechizitele utile celui mic in noul an scolar, intrucat el reprezinta o fabrica de birotica si papetarie care nu colaboreaza cu diferiti furnizori, motiv pentru care sumele de achizitionare nu sunt bombardate de taxe suplimentare!

De la coperte  de plastic, caiete, pana la obiecte pentru scris, desenat sau realizat figuri geometrice, cu pintexim.ro vei reusi sa il trimiti pe cel mic la scoala cu un ghiozdanel complet pentru realizarea optima a activitatilor pe care le intreprinde in cadrul institutiei de invatamant! Nu uita ca in fiecare an te poti confrunta cu aglomeratia din librariile fizice, motiv pentru care acum poti profita de shoppingul online si de cele mai convenabile oferte de pret daca vei alage Pintexim.ro! Daca nu ai primit inca lista cu rechizitele necesare celui mic la scoala, gaseste aici informatiile necesare!

Despre Pintexim

Pintexim este magazinul online care se adreseaza tuturor celor care sunt in cautarea celor mai bune preturi pentru articolele de birotica si papetarie! Indiferent daca vei alege rechizitele scolare sau alte tipuri de produse din categioriile regasite pe site, poti folosi atat comanda online, cat si comanda telefonica folosind numerele 0731.302.221/0723.381.669!

###