Din dorinta de a acorda ajutorul sporit soferilor care se confrunta cu probleme tehnice ale bateriei auto, Neobat.ro a decis sa reduca timpul livrarii, astfel ca de astazi cei care comanda baterii auto in Bucuresti sau Ilfov, vor intra in posesia lor in maximum 60 de minute de la confirmarea comenzii!

Scapa de griji! Comanda online sau telefonic bateria auto pentru masina ta!

Orice masina are nevoie periodic de noi baterii auto,  insa de cele mai multe ori esuarea acumulatorului de a oferi curent ii ia prin surprindere pe majoritatea soferilor din Romania. Aici intra in scena Neobat.ro, magazinul online cu cele mai calitative baterii din seria Bosch, Varta, Banner, Rombat sau Exide!

Daca pana acum trebuia sa mergi prin magazinele fizice pentru a cauta bateria optima masinii, astazi Neobat vine in ajutorul tau cu o oferta variata de acumulatori, servicii de top si transport rapid la domiciliu.

baterie auto

In doar maximum 60 de minute pentru clientii care se afla in Bucuresti si judetul Ilfov, specialistii livrarea la adresa solicitata bateria comandata online sau telefonic! Iar pentru ca profesionalismul ii caracterizeaza pe cei care se ocupa de acest business, orice client are posibilitatea de a beneficia de montajul bateriei auto, cat si de garantia acesteia.

Avand o echipa specializat in alegerea, montarea si verificarea bateriei auto, Neobat.ro are incredere poate atinge pana si cele mai exigente cerinte ale clientilor sai, astfel incat armonizarea relatie furnizor-cumparator va fi un obiectiv inca de la inceput atins.

Este Sambata sau Duminica? Echipa Neobat livreaza si monteaza baterii auto!

baterii auto

Chiar si in weekend, echipa Neobat are grija de clientii sai! Asadar, pe cei care comercializeaza cele mai ieftine baterii ii gasesti in weekend la numarul de telefon 0726439089 sau la adresa de email office@neobat.ro!

In plus, daca esti indecis ce baterie auto sa cumperi, echipa iti ofera consultanta specializata in functie de capacitatea cilindrica a motorului, combustibilul folosit pentru alimentare, cat si alti factori importanti pentru buna functionare a automobilului tau!

Ce recomanda echipa Neobat?

Daca observi:

  • Invartirea greoaie a electromotorului, cand incerci sa pornesti motorul acesta necesita o durata mai lunga de timp pentru a porni
  • Nivelul scazut al electrolitului din bateria auto
  • Umflarea bateriei
  • Un puternic miros de sulf, care indica faptul ca bateria prezinta scurgeri
  • Sau daca bateria masinii tale are mai mult de trei ani de cand a fost instalata,

Iti recomandam verificarea instalatiei electrice si inlocuirea bateriei!