Indispensabile pentru mentinerea impecabila a igienei din locuinta, produsele profesionale pentru curatenie sunt la mare cautare printre cei care le cunosc rezultatele imediate. Dacris94.ro este magazinul online care iti ofera acele produse de curatenie ieftine cu calitati deosebite din punct de vedere al efectelor pozitive pe care le are asupra suprafetelor si spatiilor pe care urmeaza sa la cureti.

Oferta de produse pentru curatenie a magazinului online Dacris94.ro

De nelipsit in orice locuinta, produsele de curatenie au cunoscut o reala evolutie, trecand de la simple solutii conventionale, la solutii profesionale pentru mentinerea igienei locului. Deosebit de calitative din punct de vedere al materialelor din care sunt create, toate aceste produse prentru curatenie ieftine din oferta Dacris94 sunt indispensabile in casa ta! Pentru ca este necesar sa ai in vedere alegerea unor produse profesionale pentru curatenie, Dacris94.ro iti pune la dispozitie o colectie sortimentala de unde poti achizitiona la cele mai mici preturi:

produse curatenie

 • Bureti de vase cu sau fara calenura
 • Bureti de vase pentru suprafete delicate
 • Cozi de lemn sau de metal pentru mature
 • Cosuri de gunoi
 • Faras metalic sau din plastic, cu coada sau fara coada
 • Galeti accesorizate cu storcator
 • Lavete din microfibra, abrazive sau umede                                           9
 • Manusi pentru menaj, de-o calitate fara cusur
 • Perii pentru pardoseli sau obiecte sanitare
 • Rezerve mop
 • Saci pentru gunoi

Avand la dispozitie produsele de curatenie din aceasta oferta, alaturi de detergentii optimi pentru suprafetele pe care urmeaza sa le igienizezi, locuinta ta va straluci in doar doi timpi si trei miscari!

Dacris94.ro, furnizorul tau de produse de curatenie cu cel mai bun raport calitate-pret!

De pe dacris94.ro poti comanda cu incredere produse de curatenie ieftine, intrucat calitatea acestora nu reprezinta pretul mic. Orientat catre oferirea celor mai calitative produse de curatenie profesionale, acest magazin online a reusit sa expuna o colectie de produse cu cel mai bun raport de calitate-pret, astfel ca toti clientii se pot bucura doar de investitii inteligente!

Ideale atat pentru spatiile civile, cat si pentru cele industriale sau de tip Ho.re.ca, produsele profesionale pentru curatenie oferite de dacris94.ro pot fi comandate online, completand formularul regasit pe site, cat si telefonic, apeland numarul de contact 0751-13.10.70 ! Celor de la dacris94 le poti scrie si via e-mail pe adresa lzacon@dacris94.ro sau ii poti gasi la sediul social aflat pe Str. Aleea Sandulesti Nr. 2, Bl. OD7, Sc. F, Ap. 231, Sector 6 Bucuresti!

Pentru igiena si curatenie din locuinta ta, ai incredere in calitatea produselor regasite pe Dacris94.ro!