logo-vexioVexio.ro este un magazin online care are sediul in Bucuresti si este unul dintre cele mai importante magazine din mediul online din Romania prin calitatea serviciilor oferite clientilor si premiile obtinute in industria eCommerce.

Creat cu scopul de a pune la dispozitie un nou brand de cumparaturi online, interfata de pe pagina web Vexio.ro se remarca prin simplitate utilizarii panoului de navigare, comoditatea si siguranta plasarii comenzilor pentru generatoarele de curent si nu numai.

Inca de la aparitie, Vexio s-a remarcat prin produsele de calitate si prin seriozitatea in serviciile oferite. Vanzarile au crescut din ce in ce mai mult, de la an la an, extinzand si acoperind o gama larga de produse din diverse domenii, atragand clienti fideli.

Generatoarele de curent de la Vexio sunt printre cele mai bune

In functie de tipul de pornire a generatoarelor de curent, acestea pot fi de mai multe feluri:

  • Generatoare curent cu sistem de pornire prin demaror electric

Sunt printre cele mai cautate modele de generatoare de curent, deoarece printre multe altele pornirea acestora se face intr-un mod foarte simplu. Acest tip de generatoare reprezinta alegerea profesionistilor din domeniul constructiilor, comercial, tehnologiei, divertismentului, bancar si securitatii, care au nevoie de multe ore de functionare in mod continuu si de putere intensiva pentru echipamentele si utilajele cu pornire grea. Alegeti cu incredere acest tip de generator de curent pentru un start sigur si usor.

  • Generatoare curent cu sistem de pornire cu demaror cu sfoara

Cu un minim de efort, acest tip de generator de curent poate fi pornit cu usurinta. Poate fi utilizat pentru iluminatul gospodariilor sau la diverse activitati turistice de camping datorita faptului ca acestea sunt in general usor de transportat.

  • Generatoare curent cu sistem de pornire manual

Avantajul principal este ca acest gen de generator de curent au un pret mai scazut in comparatie cu celalalte, deoarece comoditatea de pornire a acestuia este una net inferioara fata de celalalte modele.

Pentru ca munca desfasurata in timpul functionarii generatorului electric, este recomandata orientarea catre generatoarele cu un design pentru zgomot redus, care sa fie dotate cu un amortizor de sunete.

Perioadele lungi de functionare ale unui generator de curent sunt datorate unui rezervor de combustibil mai incapator. Rezervoarele cu o capacitate incepand de la 25 de litri si peste sunt cele mai indicate.

Comenzile de pe Vexio.ro pentru generatoare de curent sunt floare la ureche

Comanda se realizeaza prin doar trei apasari de click si prin completarea a cateva spatii libere pentru adresa de primirie a pachetului.  Plata se face la alegere, fie online, fie foarte avantajos prin rate sau ramburs la primirea produsului.

Pentru mai multe detalii in privinta informatiilor tehnice cat si despre amplasarea comenzii a produselor va sta la dispozitie numarul de telefon 0374 477 113 si adresa de e-mail comenzi@vexio.ro la care echipa Vexio.ro va raspunde in cel mai scurt timp.