Inoxcenter.ro, magazinul online care comercializeaza utilaje de zootehnie, a redus pretul atat la aparatul de muls vaca MINI cat si la aparatul de muls denumit Galaxy 1. Cuantumul reducerii se apropie de 10%, si de aceea fermierii care au un efectiv scazut de vaci dar doresc sa isi mecanizeze si sa isi eficientizeze procesul de colectare a laptelui au posibilitatea sa faca o investitie mai profitabila intr-un aparat de muls vaci ca acesta care va asigura satisfactia cumparatorilor.

aparat de muls

Inoxcenter.ro doreste sa livreze in Romania tehnologia pe care fermele din Romania trebuie sa o foloseasca pentru a se ridica la nivelul pe care normele Comunitatii Europene  il impune. Aceste reduceri sunt un imbold inspre acest lucru, dar si celelalte aparate de muls vaci de vanzare la pret bun pe Inoxcenter.ro, care nu sunt la oferta, merita toata atentia fermierilor.

Optiunile fermierilor privind achizitionarea unui aparat de muls vaci de la Inoxcenter.ro

aparat de muls pret

Fermierii au parte de posibilitati diverse pentru a achizitiona un aparat de muls vaca in functie de necesarul calculat dinainte. Aparatele care beneficiaza de oferta acum sunt prevazute cu un singur post, asadar mulge de la o vaca pe rand, si deci este potrivita pentru efectivele relativ mici de vaci.

In caz contrar, sunt necesare aparate cu mai multe posturi, dar iata-le cu precadere pe cele cu un singur post, care prezinta interes si pentru cei care au un efectiv mare de vaci dar detin deja aparate de muls si doresc suplimentarea lor cu unul cu un singur post. Acestea doua au:

  • Bidon de aluminiu de capacitate de 20 de litri (sau 40 de litri la Galaxy 1)
  • Sistem care impiedica refularea laptelui
  • Perii pentru curatarea furtunelor si a bidonului
  • Motor monofazic, independent
  • Cadru metalic albastru, cu maner aderent
  • 2 roti prevazute cu opritor de siguranta

Avantajele pe care orice aparat de muls vaca de la Inoxcenter.ro le aduce fermelor

Economia de timp facuta prin mecanizarea operatiunii de mulgere poate fi folosita pentru actionarea asupra imbunatatirii si altor activitati de zi cu zi din ferma, dar poate permite suplimentarea numarului de vaci din ferma, care sa fie mulse in timpul ramas disponibil.

Desi vacile mai batrane se vor stresa din cauza schimbarii de acest tip, vacile tinere se vor adapta mult mai usor si vor produce chiar mai mult lapte.

aparat de muls pentru o vaca pret

Nu in cele din urma, calitatea laptelui colectat va fi vizibil imbunatatita, deoarece nu va mai avea contact direct cu aerul din exterior. Laptele va ajunge direct in recipientul special pentru precolectarea de lapte, de unde poate sa ajunga mult mai usor intr-un tanc de racire.

Asadar, sunt mai multe cai prin care investitia intr-un aparat de muls vaci se amortizeaza, iar daca se va alege un aparat de muls din acestea doua care sunt la pret redus in aceasta perioada, investitia se va amortiza inca si mai repede.

Inox Center este numele companiei care comercializeaza online aparate performante de muls vaci, intotdeauna la un pret accesibil. Pentru informatii suplimentare despre aceste utilaje zootehnice, numerele de telefon 0728.499.119 si 0720.424.283 stau la dispozitie. De asemenea, este disponibila inclusiv varianta contactarii prin e-mail: office@inoxcenter.ro si comenzi@inoxcenter.ro.