cubic residence.com

Foto: Mihai Ologeanu

Sunteti in cautarea locuintelor perefecte, dar nu stiti la cine sa apelati pentru a va ajuta sa achizitionati imobilele sigure si spatioase? CubicResidence.com este dezvoltatorul care va pune la dispozitie cele mai moderne apartamente in Prelungirea Ghencea, care fac parte din ambitiosul proiect Cubic 6. Situate in acest complex rezidential, aceste imobile au fost construite intr-o asemenea maniera, incat sa reflecte stilul de viata american, care poate fi observat in suburbii. Astfel, locuitorii acestui ansamblu rezidential se vor bucura de faptul ca vor dezvolta relatii interumane, care au la baza increderea si respectul reciproc.

Cei care vor alege sa locuiasca in cadrul acesto apartamente situate in Prelungirea Ghencea vor beneficia de liniste, de siguranta si de o imbunatatire a calitatii vietii, la cele mai competitive preturi de pe piata imobiliara.

De ce este atat de special un apartament in Prelungirea Ghencea?

cubic residence

Foto: Mihai Ologeanu

Din ce in ce mai multe persoane aleg aceasta zona, in detrimentul Bucurestiului, deoarece, aici, poluarea este mai redusa, aglomeratia nu mai este ca in centrul orasului, iar oamenii sunt mult mai linistiti cand stiu ca se afla in siguranta, in cadrul unui ansamblu rezidential. Apartamentele din Prelungirea Ghencea sunt foarte apreciate pe piata imobiliara, iar acest lucru poate fi demonstrat prin faptul ca mai sunt disponibile in Cubic 6 numai imobile cu 4 camere. Va intrebati de ce sunt atat de dorite aceste apartamente? Mai jos aveti cateva motive pentru care oamenii isi doresc atat de mult sa stea in acest complex rezidential:

• Dezvoltatorul CubicResidence.com este renumit pentru faptul ca nu accepta pentru proiectele sale decat cele mai bune materiale de constructive, iar ca echipa, intotdeauna alege cei mai buni arhitecti, care pot construi cladiri solide.
• Incercand sa redea stilul american, acest dezvoltator a reusit sa creeze apartamente spatioase, ideale pentru persoanele care isi doresc o locuinta aerisita sau pentru cei care au familii numeroase.
• Apartamentele au fost gandite si construite intr-o asemenea maniera, incat sa se imbine perfect cu natura. In complexul rezidential Cubic 6 veti beneficia de spatii verzi, de gradini si de acces la piscina, unde va puteti relaxa.
• Intregul complex rezidential este imprejmuit de un gard perimetral, care confera locatarilor siguranta si intimitate si nu le permite strainilor sa patrunda in incinta ansamblului.

Cum puteti achizitiona un apartament in Prelungirea Ghencea de la CubicResidence.com?

cubic 6

Foto: Mihai Ologeanu

Daca v-ati decis sa faceti aceasta schimbare si sa achizitionati unul dintre apartamentele din Prelungirea Ghencea, puteti intra pe pagina dezvoltatorului Cubic Residence.com si sa alegeti tipul de locuinta pe care il doriti.
Pentru mai multe informatii, puteti trimite un e-mail la adresa contact@cubicresidence.com sau sa telefonati la numarul 0756 088 000.