In una dintre cele mai apropiate zone de centrul capitalei, dezvoltatorul imobiliar Novum Invest isi asteapta clientii cu locuinte noi, echipate cu finisaje moderne, astfel incat acestea sa fie caminul ideal pentru orice familie. In doua blocuri noi, cu un design exterior atractiv, urmeaza sa gasiti apartamente cu 2 sau 3 camere, precum si garsoniere incapatoare, in cadrul ansamblului rezidential Splaiul Independentei. Pe langa spatiile generoase, Novum Invest va ofera alte numeroase beneficii de plata si confort, astfel incat sa fiti convinsi ca urmeaza sa faceti cea mai inspirata alegere.

Apartamentele noi din Splaiul Independentei au finisaje la alegere

apartamente noi novum invest

Pentru ca isi doreste sa multumeasca si cele mai exigente cerinte venite din partea clientilor sai, Novum Invest ofera la achizitia oricarui apartament nou din complexul Splaiul Independentei numeroase beneficii, precum:
• Posibilitatea de a va alege finisajele placute, astfel incat sa va puneti amprenta pe designul viitoarei locuinte: in functie de proiect, optati pentru tipul de pardoseala dorit, parchet stratificat sau laminat, gresie, faianta si travertin;
Apartamentele cu 2 si 3 camere din Splaiul Independentei au sistem termic propriu, precum si sisteme sanitare moderne, de cea mai buna calitate;
• Ansamblul rezidential Splaiul Independentei este apropiat de puncte de interes pentru orice viitor locuitor, precum magazine, statii ale transportului in comun, parcuri, centre comerciale sau institutii publice;
• Plata apartamentelor din zona Grozavesti, Crangasi, Cotroceni, Eroilor, Regie se poate face prin variate moduri, precum plata Cash, credit “Prima Casa”, credit ipotecar sau printr-un parteneriat cu BCR.
Oferind toate aceste beneficii la cumparare, dezvoltatorul imobiliar Novum Invest reprezinta solutia ideala pentru investirea intr-un camin modern, nou si apropiat de zona centrala a Bucurestiului.

Contactati echipa Novum Invest pentru detalii despre apartamentele noi din Splaiul Independentei

novum invest

Daca vreti sa faceti o investitie utila pentru dumneavoastra si familiei, atunci intrati pe pagina web a dezvoltatorului imobiliar Novum Invest si aflati cele mai importante informatii ale viitorului camin. Mereu la dispozitia dumneavoastra, echipa Novum Invest raspunde intrebarilor la numerele de telefon: 0723.551.494/ 0722.434.557, precum si la adresa de e-mail office@novuminvest.ro.