ArtaGradinilor.ro este un magazin online care ofera elemente specifice decorarii atat a spatiilor interioare, cat si a gradinilor, precum: ghivece de flori, mobilier de gradina, plante naturale, plante artificiale si multe altele. De asemenea, echipa Arta Gradinilor se ocupa cu amenajarile gradinilor, propunandu-si sa aduca natura mai aproape de oameni.

Aceasta gama variata de ghivece de flori de care dispune ArtaGradinilor.ro va repezenta un mod prin care sa amenajati, sau sa reamenajati, gradinile si locuintele.  Toata lumea trebuie sa se bucure de armonia estetica a naturii, indiferent unde locuieste, cu atat mai mult daca ghivecele de flori reusesc sa incadreze decorului.

ArtaGradinilor.ro si-a propus sa aduca frumusete vietii si sa-l faca pe om sa constietizeze importanta naturii in viata de zi cu zi, de aceea aceasta linie variata de ghivece de flori combina arta si natura. Pentru a multumi toti clientii si viitorii clienti, in cadrul acestei platforme se regasesc mai multe tipuri de ghivece de flori, astfel incat sa puteti alege ceea ce se potriveste cu restul decorului.

Ghivecele pentru flori:  paleta de nuante si materialele

Aceste ghivece de flori sunt disponibile in cadrul site-ului ArtaGradinilor.ro intr-o paleta vasta de nuante, printre care se numara si:  negru, maro, rosu, argintiu, auriu, mov, alb si multe altele. Astfel asortarea acestora cu restul decorului gradini sau al camerei in care vor fi plasate este mult mai simpla.

Oricare ar fi alegerea pe care o faceti cu ajutorul acestor ghivece orice spatiu interior sau exterior va fi decorat intr-un mod unic, plin de bun gust, de eleganta si de personalitate. De asemenea, acestea sunt confectionate de mai multe tipuri de materiale. Iata cateva dintre acestea:

  • Din ceramica – aceasta este o colectie unica, ghivecele de ceramica avand un design rafinat si reprezinta un suport ideal pentru frumoasele plante pe care le puteti plasa atat in living, camere, cat si in gradini. Formele acestor ghivece de flori variaza, fiind patrate, ovale inalte etc., alegeti-le in functie de plantele pe care urmeaza sa le puneti in aceste ghivece

ghivece de flori

  • Din plastic – acesta este un material foarte rezistent si imita alte tipuri de materiale. Atuul acestor ghivece este datorat pretului avantajos care va va permite sa va amenajati spatiile interioare sau / si exterioare intr-un mod unic

ghivece flori

  • Din materiale durabile – de exemplu in aceasta colectie exista si ghivece metalice si sunt potrivite, in special, spatiilor cu trafic major. De asemenea, pe langa durabilitate, ghivecele metalice completeaza decorul gradinilor, dandu-i un aspect urban

ghiveci flori (2)

Pentru a vizualiza intreaga gama de ghivece de flori, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul oficial ArtaGradinilor.ro.

Pentru o comanda online a ghivecelor de flori aveti nevoie de o conexiune la internet

Aceste ghivece pentru flori pot fi comandate online, singurul lucru necesar fiind conexiunea la internet, fie prin cablu sau Wi-Fi. Alegeti ghivecele potrivite spatiilor in care doriti sa le amplasati si bucurati0-va de efectele pe care le are natura asupra omului.

Echipa Arta Gradinilor va sta la dispozitie la numerele de telefon: 0743 605 158 si 0733 607 352 la adresa de e-mail: office@artagradinilor.ro.