Cand nu stii cum sa iesi din gaura neagra a bugetului, ai la indemana ajutorul profesionistilor. Institutia financiar nebancara, Credit Fix, te ajuta sa iesi din orice impas financiar, pana in momentul in care primesti banii de la serviciu. Credit pana la salariu este unul dintre cele mai convenabile si simple metode prin care poti scapa de datorii, iti poti achita darile sau poti sa cumperi cadourile la care doar visai. Prin completarea unui simplu formular online, direct pe pagina web a celor de la Credit Fix, aveti acces imediat la o suma de bani indeajuns de mare incat sa va acopere necesarul de bani urgent.

Pasii de indeplinit pentru primirea unui credit pana la salariu online

Daca va intereseaza oferta avantajoasa la credite pana primiti salariul, atunci nu ezitati sa intrati pe pagina web a celor de la CreditFix, locul unde veti gasi formularul online pe care trebuie sa il completati, astfel incat sa aveti acces la oferta de credite online, a institutiei nebancare profesionale. Pentru ca isi doreste ca tot mai multa lume sa aiba acces la creditele pana primeste salariul, CreditFix a avut grija sa stabileasca doar cateva criterii minime de eligibilitate si acte minimale de prezentat. Astfel, tot ce trebuie sa faceti este sa:
credit pana la salariu
• Aveti varsta de minimum 18 ani implinita;
• Sa fiti cetatean roman;
• Sa nu fi avut un credit pana la salariu anterior neplatit;
• Sa prezentati o copie dupa buletin sau una dupa actul de identitate;
• Sa aveti o adresa de e-mail proprie si un numar de telefon personal;
• Sa aveti un cont bancar cu card atasat, pe care sa va fie transferata suma de bani dorita;
• Cardul sa aiba functia de plati online activata;
• Sa aveti un salariu net de minimum 500 de lei pe luna.

Care este valorea maxima a creditului pana primesti salariul?

creditfix

Pentru ca banii sa fie suficienti in a va plati datoriile, CreditFix a avut grija sa stabileasca o suma avantajoasa, in valoare de 1000 de lei pentru creditul pana la salariu. Banii pot fi restituiti intr-o perioada de timp de maximum 35 de zile de la data la care ati primit banii.
Acum, e si mai simplu sa ii gasiti pe cei de la CreditFix.ro. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe pagina web a acestora, locul unde veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie. Mai mult decat atat, ii puteti contacta la numarul de telefon 0374.475.000 sau la adresa de e-mail contact@creditfix.ro.