Bateria pentru Audi este o baterie auto adaptata dimensiunilor masinii si necesarului de putere. Magazinul online de profil Neobat.ro comercializeaza baterii auto de calitate importate de la producatori consacrati (Varta, Bosch si Rombat) si care poate asigura fiabilitatea autoturismului Audi. Aceasta marca denota fiabilitate si eleganta, si pentru orice motorizare sub care se prezinta, site-ul Neobat.ro prezinta optiuni.

O baterie auto pentru Audi potrivita intocmai masinii la care se monteaza asigura fiabilitatea masinii, pornirea la rece in 100% din cazuri si, de asemenea, functionarea optima a instalatiilor electrice in integralitatea lor.

Acumulatorul pentru Audi care poate fi comandat de pe Neobat.ro si motorizarile potrivite

baterii pentru audi

Acumulatorul pentru Audi de pe Neobat.ro prezinta particularitati de dimensiune si de putere, pentru a se potrivi acestui model si tuturor motorizarilor acestui model. De asemenea, o baterie auto noua beneficiaza de circuite cu rezistenta scazuta, astfel incat si mai mult curent sa ajunga si mai repede in sistemul electric al Audi-ului.

Daca se monteaza pe masina o baterie auto de putere mai mica fata de necesar, se va comporta ca o baterie veche si nu va oferi conditii optime de functionare. Audi dispune de baterii pentru:

baterii auto audi

  • Audi A3
  • Audi A4
  • Audi A6
  • Audi A8
  • Audi Q7

Motorizarile de mai sus cuprind si variantele de motorizare quatrro, asadar absolut fiecare automobil Audi are bateria potrivita care se poate comanda in pasi simpli de pe Neobat.ro.

Bateriile pentru Audi pot ajunge extrem de usor de la Neobat.ro la dumneavoastra

Echipa de la Neobat.ro este pregatita sa asigure consultanta tuturor celor care ezita in alegerea bateriei auto potrivite exact pentru motorizarea in cauza a Audi-ului. Dupa aceasta consultanta, proprietarii de Audi pot plasa o comanda atat in online, cat si telefonic sau prin e-mail.

Livrarea este gratuita pentru comenzile din Bucuresti si Ilfov, si se realizeaza in maxim 60 de minute, in anumite intervale orare si in anumite zile ale saptamanii. Pentru celelalte zone din tara, costul de transport este avantajos. Iar pentru a respecta legea, o comanda de baterie auto noua implica in mod automat si cedarea bateriei auto vechi, pentru a fi reciclata.

baterie auto audi

Garantia unei baterii pentru Audi este ori de 2 ani, ori de 3 ani (depinde de producator). Aceasta va face obiectul producatorului in mod direct, si nu a Neobat.ro, asadar nu a comerciantului. Masura aceasta a fost luata pentru a veni in ajutorul clientilor care din anumite cauze intampina dificultati cu bateria montata si doreste service sau inlocuire pe baza garantiei.

De asemenea, montajul bateriei de catre specialistii Neobat este un serviciu care poate sa usureze foarte mult nevoile proprietarului (lipsa de timp, lipsa de cunostinte).

Compania Neobat poate fi contactata telefonic, la numarul 0726.439.089, sau prin e-mail, la adresa office@neobat.ro.