Badabum.ro participă la ediția 2015 a Black Friday, iar mai multe detalii găsiți în comunicatul atașat. Promoțiile încep a fi rulate de vineri, de la 1.00 și sunt păstrate întreg weekendul, până pe 22 noiembrie la 24.00.

Elemente cheie:

  • reducerile ajung până la 70%;
  • Badabum are o echipă cu experiență de 7 ani în e-commerce;
  • laptop Lenovo cu reducere de 1000 de lei;
  • aparat foto de tip DSLR de la Canon cu 600 de lei mai ieftin;
  • combină frigorifică Samsung cu reducere de 300 lei;
  • tombolă cu o tabletă Vodafone Smart Tab 4G.

Mai multe informații:

Black-Friday-2015-Badabum

„De Black Friday, Badabum.ro te invită să explorezi universul reducerilor! Porneşte nava spaţială imaginară şi vizitează micul nostru cosmos în care zeci de produse gravitează în jurul  reducerii de 70%.

Televizoare, laptopuri, electrocasnice mari, electrocasnice mici şi produse de îngrijire dentară vor avea preţuri cu până la 70% mai mici. Astfel, un laptop Lenovo are o reducere de 1000 lei, în timp ce o maşină de spălat şi o combină frigorifică Samsung pot fi achiziţionate cu o reducere de 300 de lei. Iar cei care visează la un aparat foto DSLR Canon, îl pot cumpăra acum la un preţ cu 600 de lei mai mic.

Pentru a afla printre primii de ofertele badabum.ro, înscrie-te pe site aici.

black friday reduceri

Astfel vei intra şi pe lista celor care pot câştiga o tabletă Vodafone Smart Tab 4G la tombola pe care o vom organiza cu această ocazie.

Reducerea este valabilă începând de vineri, 20 noiembrie, ora 1.00 şi până duminică, 22 noiembrie, ora 24.00, în limita stocului disponibil.

De Black Friday, oferim transport gratuit în Bucureşti la peste 25.000 produse şi posibilitatea de a alege dintre multiplele variante de plată: online, în rate, la domiciliu sau la sediul Badabum. Echipa noastra de logistică şi livrări este deja la linia de start, pregătită să livreze produsele în cel mai scurt timp posibil.

Avem experienţă de peste 7 ani în e-commerce iar scopul nostru a fost, încă de la început, crearea unei companii care să satisfacă aşteptările consumatorilor şi să-şi păstreze standardul de calitate în livrarea serviciilor.

Echipa noastră este formată exclusiv din profesionişti cu experienţă dovedită,  oameni care au activat şi au condus la cel mai înalt nivel companii naţionale şi multinaţionale de top prezente în Romania, pentru perioade de peste 10 ani.

Căutăm permanent să furnizăm bunuri şi servicii de înaltă calitate, la preţuri avantajoase. Avem parteneriate semnate cu toţi producătorii şi distribuitorii autorizaţi împreună cu care garantăm calitatea produselor.

În afară de reduceri şi oferte speciale oferite permanent, de livrarea rapidă şi de o selecţie riguroasă a produselor de pe site, consilierii website-ului sunt pregătiţi să răspundă oricăror întrebări pe care le ai.

“Fii cu ochii pe noi de Black Friday! Numărătoarea inversă a început!”

Sursa articol – adevarul.ro