Una dintre principalele dorinte atunci cand vine vorba despre confortul de acasa este obtinerea unei ape calde instant, fara sa trebuiasca sa asteptati o vesnicie pana cand de la chiuveta urmeaza sa curga apa fierbinte, primordiala in treburile zilnice. In ajutorul dumneavoastra vine firma de instalatii Inicinstal, cu magazinul web propriu, locul de unde urmeaza sa puteti cumpara boilere electrice de cea mai buna calitate, care sa va ofere apa calda instant, fara momente de asteptare. Consum scazut, capacitati variate ale boilerului si producatori de top sunt cateva dintre cele mai importante avantaje aduse de un boiler electric de la Inicinstal.

Boilere electrice tipodimensionale, atat pentru consumatorii mici, cat si pentru cei mari

Pentru ca intelege diversitatea cerintelor venite din partea clientilor sai, magazinul online Inicinstal a avut grija sa le ofere acestora o varietate de tipuri de boilere electrice ieftine, care sa faca fata si celor mai solicitante aplicati. Mai mult decat atat, pentru ca experienta cumparaturilor sa fie una cat mai simpla si mai placuta, cu ajutorul filtrelor, viitorul utilizator poate alege modelul perfect de boiler electric in functie de:
boilere electrice ieftine
• Producatorul de la care isi doreste ca acesta sa provina: Ariston, Drazice, Eldom sau Tesy;
• Pretul pe care este dispus sa il plateasca pentru un boiler electric online: intre 300 de lei si peste 1000 de lei;
• Capacitatea totala a boilerului: intre 5,3 si 50 de litri;
• Puterea masurata in W, sub 1500 W si peste 1500 W.
Odata bifate toate aceste caracteristici, puteti fi siguri ca urmeaza sa gasiti modelul perfect de boiler electric de la Inicinstal, astfel incat confortul de acasa sa fie asigurat. Mai mult decat atat, pentru ca dumneavoastra sa faceti cea mai inspirata alegere, echipa firmei de instalatii Inicinstal va sta la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie, astfel incat apa calda menajera sa fie obtinuta in cel mai scurt timp.

Firma de instalatii Inicinstal- locul cu cea mai bogata gama de boilere electrice ieftine

inicinstal

Nu stiti de unde sa va faceti cumparaturile atunci cand vine vorba despre echiparea locuintei? Inicinstal este firma de instalatii care va sta la dispozitie cu cea mai moderna aparatura electrocasnica, dintre care economicele boilere electrice, usor de achizitionat online. Pentru cumparaturi online, intrati pe pagina web a celor de la Inicinstal si, printr-un simplu click, alegeti modelul perfect de boiler electric. Echipa firmei de instalatii va sta la dispozitie si la numerele de telefon 0743 156 330/ 0348 730 930, precum si la adresa de e-mail office@inicinstal.ro.