Boilies-ul existent pe Carping.ro este realizat din ingrediente speciale, alese cu grija si tratate termic. Pe site se regasesc 2 noi sortimente de boiliesuri premium, si anume Boiles Premium Frankfurter si Boiles Premium Salmon. Primul este un mix cu un bogat continut proteic, iar al doilea este destinat atragerii crapului in orice tip de apa. Acestea doua se adauga unei suite de preparate pentru crapi care vor fi bune, dupa caz, la atragerea fara esec a crapilor in locul dorit.

Boiles-ul pentru crap este un mix de fainuri, proteine, seminte, uleiuri, aminoacizi si minerale, care formeaza o baza fizica solida imbogatita cu atractanti care disperseaza arome in apa mai repede sau mai lent.

boilies

Nadele pentru crap de vanzare pe Carping.ro se inmultesc cu inca doua posibilitati

boiles

Nadele pentru crap sunt variate. Carping.ro stie faptul ca pescarii incearca diferite variante pentru a vedea care dintre ele se preteaza mai bine pe crapii cat mai mari, ca nu de putine ori crapii se obisnuiesc cu o aroma sau ca se feresc de ea, de aceea vine in ajutorul acestora cu 2 noi sortimente:

  • Boiles Premium Frankfurter

Are un continut proteic foarte inalt datorita fainurilor de peste, derivatului Protein Koncentrat, WPC-ului si fainii proteice de soia. Cuprinde si lapte praf (dovedit ca un aromatizator foarte puternic), este preparat dupa un specific german (denumirea este evidenta)

  • Boiles Premium Salmon

Are o valoare nutritiva foarte mare, faina este una de somon, proteina este tot de somon, dar nu se exagereaza cu partea proteica, ci este un boilies echilibrat, complex: are proteine din zer, din soia, amidon de porumb (dulce si hranitor) si lapte praf

  • Acestea doua nu contin seminte/sparturi de seminte, nu contin canepa sau uleiuri, dar fainurile, proteinele si laptele praf sunt deosebit de bine alese pentru boilesurile fishmeal; de aceea lipseste porumbul, pentru ca acestea doua noi boiles-uri fac parte din categoria de boiles de crap de tip fishmeal (doar cele de tip birdfood se concentreaza pe porumb).

Boiliesurile infatisate pe Carping.ro sunt realizate de pescari sportivi premiati la nivel international

boiliesuri

Membrii Carping Club Production au o experienta vasta in pescuitul de crapi si au atins nivele de performanta foarte ridicate. De aceea, boilesurile pe care acestia le prepara pentru a fi comercializate pe Carping.ro sunt de o calitate exceptionala, mult mai eficiente decat boilesurile preparate in regie proprie de catre pescarul care doreste sa treaca la urmatorul nivel: crapii mari.

Boiles-ul de crap trebuie sa fie foarte nutritiv, si atragator – trebuie sa se adapteze foarte bine  apei si crapului, si de acest lucru se ocupa cei de la Carping.ro: formeaza amestecuri ideale pe baza cunostintelor de specialitate (acestia cunosc pana si impactul boilesurilor asupra PH-ului apei, dozeaza bine toate cantitatile, astfel incat succesul sa fie garantat). Sortimentele noi au fost preparate tot de catre acesti experimentati practicanti ai sportului denumit pescuitul de crap.

Iata cum boiles-urile de pe Carping.ro devin produse premium, accesibile la pret. Carping Club Production, compania care isi comercializeaza produsele pe site-ul Carping.ro, poate fi contactata telefonic, la numarul 0740.020.025, sau prin e-mail la adresa info@carping.ro.