Bumbacul satinat a devenit o optiune populara in ce priveste lenjeria de pat, din mai multe motive: aduce luxul si plusul de confort, este fin, delicat, da o senzatie de bine, iar vara ofera mult cautata racoare. Din aceste motive, Sabaev.ro ofera clientilor sai materiale din bumbac satinaj cu ambalare de metraj rolat la un pret extrem de avantajos, de doar 345 lei/rola.

Sabaev.ro este un magazin online care pune in vanzare materiale diverse si de calitate garantata, asigurand clientii ca au in stoc suficiente produse, lejer de gasit datorita website-ului sau usor de vizionat si de accesat.

Din bumbac satinat, clientii pot crea atat lenjerii de pat, cat si fete de masa si prosoape, pot amenaja cu materialul acesta inclusiv terase sau foisoare in spatiul exterior al casei.

bumbac satinat material  

Bumbacul matasos – varietate mare de modele si culori elegante

bumbac satinat metrajSabaev.ro pune in vanzare pe rafturile sale diverse sortimente de bumbac matasos, in asa fel incat produsele sale sa satisfaca pretentiile oricaror clienti.

Materialul din bumbac satinat este prezentat in diverse modele, dintre care pot fi amintite:

 • Motive populare cu trandafiri rosii;
 • Model floral;
 • Modele geometrice;
 • Model cu fluturi, cu stelute;
 • Model elegant ”Paris”;
 • Model cu inimioare si scris ”love”;
 • Model cu buline sau dungi;
 • Model cu cerbi.

Materialul de damasc satinat are diverse culori, de la cele uni pana la combinatii inedite, moderne, care aduc o amprenta eleganta, spectaculoasa lenjeriei de pat sau chiar dormitorului. Se spune, pe drept cuvant, ca nu e nevoie de renovarea camerei cand ai pe pat o lenjerie noua din bumbac satinat, al carui imprimeu aduce cu sine atmosfera de primavara prin florile multicolore, padurea verde sau apa raurilor reci.

 

Bumbacuri satinate pentru lenjerii de pat – calitatea superioara se pastreaza fara un efort imens

bumbac satinatFrumusetea bumbacului sta in simplitatea lui, fiind un material confortabil, usor de intretinut, iar in mare masura nu provoaca alergii. Sabaev.ro propune mai mult de atat, si anume bumbacul satinat cu un aspect si o textura mult mai luxoasa, mai extravaganta.

Chiar daca are avantajul de a fi un material extrem de calitativ, exista cateva lucruri de care trebuie sa se tina cont pentru ca bumbacul satinat sa-si pastreze caracteristicile:

 • Trebuie sa fie atent spalat, uscat si depozitat;
 • Este indicat sa nu fie spalat foarte des pentru ca va deveni mai moale cu fiecare spalare;
 • Detergentul folosit trebuie sa fie de calitate;
 • Sa nu fie introdus in apa fierbinte;
 • Se spala rapid si se curata la fel de rapid, iar petele dispar cu repeziciune.

Un material din damasc satinat poate fi achizitionat online de la Sabaev.ro, deoarece aici clientul beneficiaza de cateva servicii extrem de utile: stocuri nelimitate de produse, vouchere cadou, posibilitatea de returnare a produselor, lejeritatea cu care clientii pot comunica orice detaliu cu firma etc.

Sabaev.ro pune la dispozitia clientilor sai mai mult decat o simpla tesatura din care se pot crea perne sau lenjerii de pat, aduce cu sine creativitatea, alunga monotonia, imprima un design inedit dormitorului.

Pentru detalii suplimentare, Sabaev.ro asigura prin numarul de telefon 0731593990 existenta unui contact permanent cu cei care isi doresc sa achizitioneze online bumbac matasos pentru lenjerii de pat.