Se apropie ziua de nastere a unui prieten pasionat de muzica din grupul tau, ai hotarat impreuna cu ceilalti sa puneti banii la comun, dar nu v-ati hotarat si asupra unui cadou? Fii tu cel care vine cu solutia salvatoare! Acum este ocazia perfecta sa afli care sunt cele mai potrivite cadouri pentru un muzician, indiferent daca este profesionist sau amator!

Citeste aici ce daruri poti sa oferi unei persoane cu pasiune pentru muzica!

  • Instrumente muzicale

chitara perfecta pentru a fi daruita

Daca prietenul tau si-a exprimat dorinta de a invata sa cante la un instrument muzical, dar nu a avut bani sau curaj sa si-l achizitioneze, acum este timpul sa il faci fericit! Fie ca este vorba despre o orga, o vioara sau o chitara, in mod sigur se va bucura si va aprecia efortul tuturor! In cazul in care este pasionat de stilul rock, gasesti orice model de chitara electrica la Soundcreation, la preturi foarte bune! Tu, impreuna cu grupul vostru de prieteni, ii veti oferi sarbatoritului  un cadou la care, poate, nici nu visa, in jurul caruia se vor forma amintiri frumoase, care va vor intari prietenia!

  • Boxe

boxa de facut cadou

In cazul in care are deja instrumentul si are nevoie de un sistem audio, sau daca ii place mai mult sa asculte decat sa produca sunetele, o boxa poate fi o varianta foarte buna de cadou. In acest fel, se poate bucura de muzica la intensitatea pe care o doreste. Intra pe site si descopera produsele, intr-o gama variata, si alege boxa pe care o consideri cea mai potrivita. Astfel, nu numai ca veti oferi un cadou perfect, dar veti stii ca cele mai tari petreceri vor fi cele organizate in cercul vostru de prieteni!

 

  • Pick up + vinyl-uri

pick up ca dar de ziua de nastere

Pentru un iubitor al muzicii, putine lucruri se compara cu discurile de vinyl. Fie ca sunt noi, fie ca sunt vintage, acestea vor reda sunetele intr-o maniera unica. Vinyl-urile pot fi ascultate la un aparat pick up, pe care il puteti achizitiona, de asemenea, in cazul in care sarbatoritul nu are asa ceva. Acesta reprezinta un cadou inedit, pe care nu multe persoane se gandesc sa il faca, dar pe care toata lumea l-ar aprecia enorm. Gasesti vinyl-uri vintage la diverse targuri ocazionale sau permanente,  unde poti avea surpriza sa descoperi editii limitate, din toate genurile muzicale!

Asadar, daca vrei, impreuna cu prietenii tai, sa oferiti cel mai deosebit cadou, tine cont de sfaturile de mai sus. Fiti atenti, insa, la gusturile si preferintele persoanei, pentru a fi sigur ca veti nimeri exact dorintele acestuia!