In acest an, pachetele destinate oferirii in dar de Craciun si comercializate de catre magazinele de profil prezinta noi colectii si noi tematici. Cei care activeaza in industria cadourilor au imbratisat tendinta de a inova si de a aduce in atentia publica noi idei prin care fiecare doritor sa gaseasca varianta ideala de cadou de Craciun pentru cei dragi.

cosuri-de-cadou-pentru-craciun Craciunul din 2016 se prevede a  fi unul mai incarcat de magie decat de obicei, datorita varietatii cadourilor si datorita cresterii in calitate a acestora. Craciunul in sine este o sarbatoare exprimata prin cadouri. Fara acestea, nici Mos Craciun nu ar mai putea sa ii faca fericiti pe copii, si nici atmosfera de sarbatoare nu ar mai avea substanta, ar fi diluata.

De multe ori, produsele electronice reprezinta idei foarte bune de cadou, iar acum exista tot mai multe cai de a achizitiona un smartwatch compatibil cu telefonul celui care va primi cadoul. Pentru femeile carora le place shoppingul de haine, cadoul poate consta intr-un voucher, asadar un carton destul de mic, dar care va fi pus intr-o cutie mare de cadou, spre amuzamentul tuturor; voucherul acela mic se va transforma intr-un teanc intreg de articole vestimentare ale noilor colectii de toamna-iarna 2016.

cosuri-de-craciun-cadou

Alte idei de cadouri fac referire la destinatarii lor gurmanzi. Cadourile culinare exprimate prin cosurile de Craciun au parte, la randul lor, de noile colectii. Despre ce colectii este vorba, mai precis?

Noi cosuri personalizate de Craciun

Cadourile axate pe traditiile romanesti, spre exemplu, isi gasesc echivalent la Giftsolution.ro: este vorba de Cadou Traditii Romanesti, un cos de cadou care cuprinde urmatoarele: o cutie de cadou de culoare rosie, asadar de culoare cu specific traditional, un cozonac pufos si o sticla de vin.

cos-cadou-craciun-bunatati-romanesti-357-351

Nu pare a fi o noutate, insa noutatea consta in faptul ca acest cos are o varianta, Cos Bunatati Romanesti, care contine:

  • Un vin rosu demisec
  • Un cozonac cu crema de nuca si cacao
  • Un baton de casa cu vanilie
  • Un castronel ceramic pictat manual
  • Un stergar manual de cusut
  • Cos, folie profesionala si funda

Iata cum noutatea consta in adaugarea de elemente specifice, care sa completeze frumosul sentimentul creat. Giftsolution.ro continua cu un alt exemplu: Cosul Datini Romanesti.

cos-cadou-de-craciun-cosul-de-datini-romanesti

In el au fost puse vinul rosu Dragainca, foarte apreciat de cunoscatori, apoi palinca, acestea fiind bauturile din cos. Bunataturile sunt reprezentate de cozonacul cu merisoare in crema, suplimentar fata de nuca si cacao, zacusca cu ciuperci, magiunul de prune, figurina de ciocolata Heidi si batoanele de casa de cacao in foaie de vafa, de cacao dar si cu vanilie si bucati de caise.

De asemenea, castronelul, stergarul, folia si funda nu lipsesc, iar cosul de cadou are husa textila. Si anul acesta, motivele traditionale sunt mai importante ca oricand, sunt in voga. Iata de ce acestea pot fi considerate colectii noi de cadouri de Craciun. Bineinteles, pe langa acestea, multe altele astepta sa fie descoperite, achizitionate si oferite in dar celor dragi si foarte dragi. Este ceea ce asigura Giftsolution.ro.