Daca sunteti in cautarea unor echipamente de securitate care sa asigure supravegherea video, chiar si in locurile foarte greu accesibil, echipa specializata in acest domeniu, A2T.ro, va pune la dispozitie ultima generatie: camerele IP wireless. Acestea sunt dispozitive care au capacitatea de a inregistra imagini de cea mai buna calitate si de a fi amplasate chiar si pe birou sau in cele mai ascunse locuri, fara a avea nevoie de fire si cabluri complicate. Avand in spate o tehnologie de ultima generatie, camerele IP sunt cea mai sigura si simpla metoda prin care puteti sa ii supravegheati pe cei mici, pe dadace sau sa fiti in permanent contact cu tot ce se intampla in spatiile interioare.

Camerele IP wireless pot fi controlate de pe dispozitive mobile

camere ip wireless Fiind echipamente moderne, care au in spate o modalitate de functionare perfecta, camerele IP wireless vin la pachet cu avantaje numeroase, vanate de orice viitor cumparator de echipamente de supraveghere video. Printre beneficiile aduse de o camera IP care nu necesita cablura complicata se numara:
Camerele IP wireless au cea mai mare mobilitate, acest lucru datorandu-se lipsei cablurilor; astfel, aceste echipamente pot fi oriunde asezate, pe birouri, corpuri de mobila, precum si in locurile ascunse din casa;
• Camerele IP au nevoie de alimentare locala, semnalul lor fiind transmis direct la routter, prin wireless;
• Dispozitivile IP wireless pot fi controlate de pe un dispozitiv PTZ automat sau cu ajutorul unei aplicatii instalate pe PC;
• Mai mult decat atat, prin simpla instalare a unei aplicatii pe mobil, puteti sa aveti acces simplu la toate activitatea camerelor, cu un mimnim de efort;
• Tehnologia megapixel de care dispun camerele de supraveghere IP wireless le permite acestora sa faca inregistrati de cea mai buna calitate, astfel incat imaginile sa fie HD sau full HD.
In magazinul online pus la dispozitie de echipa A2T.ro puteti sa gasiti o varietate de modele pentru camerele de supraveghere IP wireless, astfel incat sa o alegeti pe cea potrivita spatiului dumneavoastra rezidential.

Cum comandati camere IP wireless online, la preturi avantajoase?

atu tech

Vreti sa beneficiati de echipamente de supraveghere video la un raport calitate-pret echitabil si pentru care sa nu consumati mult timp si energie in magazinele fizice? Atunci intrati pe pagina web a celor de la A2T si, prin cateva click-uri, accesati gama completa de camere IP wireless la preturi avantajoase. Echipa va sta mereu la dispozitie la numerele de telefon 0753-058-588; 0748.280.077; 0369-801-948, precum si la adresa de e-mail office@a2t.ro.