Candy bar-ul pe care Cofetaria Armonia il poate pregati pentru nunta, botez sau alt tip de eveniment este plin de arome frantuzesti, si se remarca prin rafinament. Rafinamentul unui candy bar de nunta, spre exemplu, se muleaza intotdeauna pe rafinamentul nuntii in sine si asigura dulcele pe parcursul intregului eveniment, lasand tortului numai un moment scurt, dedicat. Cofetariaarmonia.ro este cofetaria online care delecteaza participantii la orice eveniment prin oricare dintre variantele de candy bar rafinate, pline de inovatie a gustului.

Cofetariaarmonia.ro se pliaza intotdeauna pe noile tendinte ale nuntilor, botezurilor, aniversarilor si ale evenimentelor de toate tipurile, tendinte care acorda candy bar-ului un rol din ce in ce mai important. Candy bar-ul de botez va fi unul care va impresiona atat de tare incat participantii de la botez nu vor uita evenimentul nici dupa ce bebelusul botezat va creste mai mare.

candy bar evenimente

Masa de dulciuri pe care Cofetariaarmonia.ro o poate aduce este master-piece-ul in materie de desert

Masa de dulciuri care poate fi asigurata de aceasta cofetarie online are mai multe variante standard, dar minicakes-urile, ciocolata, macarons-ul, mini-tartele si celelalte componente ale unui candy bar pot fi combinate oricum, pentru a putea reprezenta in orice conditii nici mai mult nici mai putin decat master-piece-ul desertului de tip frantuzesc disponibil pentru absolut toti invitatii evenimentului.

Candy-bar-ul pentru evenimente poate fi ceea ce trebuie pentru a scoate din anonimat pana si anostele aniversari facute la restaurant sau in alte sali de evenimente. Iata care sunt variantele standard:

  • Mini-Choco

Incepe cu un mousse de chocolat, apoi se adauga un crocant de praline si in final un noisette

  • Criolait Chocolat Flamboise

Incepe cu un mousse de chocolat de un alt tip, apoi confite, apoi noisette

candy bar nunta

  • Mini Pistache Griotte

Este o bavareza de fistic, cu multe visine si cu migdale

  • Mini Caresse a la Vanille

Este obtinut dintr-un aluat cu migdale la care se adauga dulceata de zmeura sau bavareza de vanilie; un sortiment de fistic imprima caracterul special: fisticul iranian

  • Mini Duceut Cassis

Este o bavareza cu ceai, contine si crema de migdale, si poate contine si coacaze negre

  • Mini-tarta cu zmeura sau cu capsuni

Este umpluta cu crema de migdale si vanilie; se solicita in cantitate mai mare deoarece se mananca usor

  • Macarons Marie Antoinette

Cuprinde macarons, o specialitate denumita „ganache lichi”, dar si zmeura. Si toate acestea se gasesc simplu, intr-un singur loc, numit Cofetariaarmonia.ro, unde magia are loc.

candy bar

Candy bar-urile disponibile pe Cofetariaarmonia.ro si tipurile de eveniment la care se potrivesc

Aceste aranjamente de tip candy bar se pot imparti pe categorii precum: candy bar de nunta, candy bar de botez, candy bar de evenimente private, deoarece specificul unui candy bar consta in ingrediente cat mai variate dispuse in mod inteligent. Asadar, poate fi facuta o clasificare a acestora doar in functie de preferintele generale: ciocolata, fructe, arome deschise, arome dark chocolate si altele.

Cert este ca cei de la Cofetariaarmonia.ro aduc gusturile frantuzesti in Romania, dar le adapteaza preferintelor romanesti. Astfel, orice preferinta isi va avea un echivalent intr-unul dintre candy bar-urile pregatite, sau mixuri peronalizate, pentru a insemna un aranjament frantuzesc si rafinat de dulciuri, la un eveniment corporate, spre exemplu, unde stim ca exigentele sunt destul de mari.

Cofetaria Armonia poate fi apelata la numerele de telefon 021.324.40.20 si 0722.616.180.