Din momentul in care vine toamna, toti copilasii stiu ca urmeaza inceputul scolii, prilej atat de bucurie, pentru ca isi pot reintalni prietenii si pot sa afle lucruri noi, dar si de tristete, pentru ca vara s-a sfarsit si nu mai pot sa faca toate activitatile care le provocau atat de multa placere. Pentru micutii care pasesc pentru prima oara intr-o astfel de colectivitate, in prima zi de gradinitia, acest eveniment este cu siguranta unul plin de emotii si incertitudini pentru ei, dar si pentru parintii acestora, care isi doresc ca prichindeii lor sa intre pe cele mai bune maini posibile.

gradinita sector 6

Prima zi de gradinita, precum si restul care se deruleaza dupa aceasta, pot fi cu adevarat linistitoare pentru parintii emotionati, daca acestia opteaza pentru Art & Play Kindergarten. Fiind o gradinita din sectorul 6, foarte aproape de unul dintre cele mai linistite cartiere din Bucuresti, Drumul Taberei, Art & Play le propune celor mici un mediu propice dezvoltarii armonioase a corpului, dar si a mintii, prin intermediul a nenumarate activitati pliate exact pe varsta copilasilor si pe interesele acestora.

In cautarea unei gradinite private in sectorul 6? Art & Play Kindergarten e locul potrivit pentru orice copilas!

Pentru un parinte, momentul in care copilasul isi incepe studiile este cu adevarat critic, deoarece se simte direct raspunzator de alegerea pe care o face pentru prichindelul sau, prea mic pentru a avea un cuvant de spus prin care sa isi motiveze alegerea.

Parintii, asadar, pot alege din numeroasele oferte, doar pe cele care primesc cele mai multe puncte la urmatoarele criterii:

 • Proximitatea. Distanta dintre gradinita din Bucuresti si casa in care locuieste copilasul este foarte importanta, deoarece niciun parinte nu isi doreste sa parcurga o jumatate de capitala in traficul de dimineata. Asadar, cei care locuiesc aproape de Drumul Taberei pot opta pentru aceasta gradinita din sectorul 6 fara probleme
 • Sistem de educatie Privat vs. Public. Probabil niciun parinte nu ar opta pentru sistemul public de invatamant, daca ar avea posibilitatea, deoarece o gradinita privata din Bucuresti, de exemplu, le poate oferi micutilor sansa sa se afirme si sa invete lucruri de mici
 • Tariful. Evident, dezavantajul major al gradinitelor private, si in general al oricaror forme de invatamant cu sistem privat, este reprezentat de taxa perceputa pentru educarea prichindelului. Cu toate acestea, Art&Play le propune parintilor un tarif rezonabil, pliat pe nevoile lor, in costul caruia intra absolut fiecare cheltuiala care se face pentru copilas.

Ce le propune micutilor gradinita din Bucuresti Art & Play?

Daca Art & Play Kindergarten trece de aceste trei criterii cu brio, tot ce ramane de facut este plasarea micutului intr-un grup de prichindei si antrenarea tuturor acestora in activitati care sa ii distreze si sa ii educe in acelasi timp. Asadar, parintii care isi inscriu copii in aceasta gradinita privata din Bucuresti, trebuie sa stie ca acestia vor beneficia de urmatoarele activitati speciale:

 • Jocul de-a joaca
 • English Corner
 • Music and movement
 • Happy Painting
 • My Little Universe
 • Art Attack
 • Cook’s artists
 • Health workers
 • Little Smarties
 • Little Kings and Little Queens

Toate aceste activitati desfasurate in aceasta gradinita privata din sectorul 6 sunt centrate pe cate un domeniu important pentru dezvoltarea unui copilas. Fie ca e vorba de o limba straina, de creatie muzicala, gastronomica sau artistica, de studierea naturii sau a tarilor de pe glob sau de bune maniere, toate acestea contribuie eficient la cladirea unei baze solide pentru mezinul familiei.

Despre Art & Play Kindergarten

Pe scurt, Art & Play este o gradinita privata din sectorul 6 al capitalei art & play kindergartencare se deosebeste de orice forma de invatamant publica prin activitatile inedite si creative, pe care le propune micutilor care pasesc pentru prima oara intr-un loc special conceput pentru educatia lor. Tarifele speciale si posibilitatea ca parintii sa aleaga exact programul care le convine fac din aceasta gradinita privata din Bucuresti un loc ideal atat pentru cei mici, cat si pentru parintii lor.

###