Rolul nadelor de crapi este sa cheme pestele la masa. In aceasta logica, magazinul online de profil Carping.ro, cheama pescarii entuziasti la nade de crap de o compozitie ideala. Fiecare pescar se mandreste cu tipurile de nade pe care le foloseste, mai ales daca doreste prinderea de crapi mari in cadrul pescuitului sportiv.

carping logo

Magazinul online profesionist Carping.ro este lansat si intretinut de Carping Club, club de pescari de crap format din pescari sportivi cu multiple premii nationale si internationale. De aceea, si nadele pe care aceste persoane le pregatesc si le inainteaza catre comercializare pe Carping.ro vor atrage pescarii care navigheaza pe internet la fel cum atrag crapii din apa, atunci cand sunt aruncate.

Prin ce sunt atractive aceste nade de crap de pe Carping.ro?

Exista mai multe motive pentru care nadele de crapi produse de Carping.ro pentru pescarii de crap reprezinta o alegere buna:

  • Folosind aceste nade, crapii se pescuiesc eficient

Ingredientele sunt atent studiate si precis cantarite si combinate, astfel incat in functie de particularitatile dorite, sa se gaseasca nada ideala pentru ca pescuitul crapului sa nu fie ceva la intamplare, ci sa fie o activitate eficienta

  • Sunt 4 categorii principale de nade de crap pe Carping.ro

Acestea sunt: groundbait, pentru ape mai acide, constand intr-un mix de fainuri de peste si fainuri de cereale, la care se adauga aditivii potriviti; pasturile, un fel de groundbait sub forma de pasta; peletele, acele nade de fund pentru apele mai putin acide care asigura atragerea crapilor in locul dorit; semintele , ori simple ori in spartura, care se pot combina cu alte nade sau boiliesuri

  • Nadele de aici au pretul accesibil – este o caracteristica a mediului online, dar si una specifica site-ului Carping.ro
  • Nadele produse de Carping Club sunt prin excelenta cele care obisnuiesc crapii cu un anumit tip de aroma, pe care sa o caute ulterior, astfel incat sa se gaseasca exemplare frumoase de crap in locul in care au mai fost gasiti si alti crapi mari, grasi, frumosi

Denumirile sugestive ale nadelor de crapi de pe Carping.ro

Informatiile despre aceste nade nu se opresc aici. Denumirile pe care Carping.ro le-a  dat diferitelor nade face pe oricine sa inteleaga cum actioneaza acestea, care este esenta lor, sa aiba repere inca din prima asupra alegerii optime de nada pentru crap pentru tipul de apa unde vor sa pescuiasca. Exemplul de Fast and Furious pentru nada cu reactie chimica efervescenta a unei nade grundbait este semnificativ.

Oricum, nadele cu denumirea Sweetcorn se inteleg inca din denumire atat de bine incat orice pescar isi poate da seama ca e potrivita pentru apele cu putina aciditate (care nu au multe plante si care vor sa ofere o senzatie de beatitudine crapilor dintr-o astfel de apa).

Iata cum Carping.ro devine locul ideal de achizitionare online a nadelor atat de utile pescarilor amatori si profesionisti. Carping Club Production, compania care isi comercializeaza produsele pe site-ul Carping.ro, poate fi contactata telefonic, la numarul 0740.020.025, sau prin e-mail la adresa info@carping.ro.