Carucioarele Coccolle sunt printre cele mai indragite modele de carucioarele de catre modernii si tinerii parinti care se bucura de un nou membru in familie.

Carucioarele sunt un strict necesar pentru parintii ce urmeaza sa aiba un copil. Mamele si taticii trebuie sa se pregateasca din timp pentru sosirea pe lume a copilului lor, fapt pentru care acestia cumpara biberon, patut de copii dar si un carucior care sa le fie de folos atunci cand vor sa ia si copilasul la o plimbare sau la o mica iesire in oras.

Magazinul online Babyneeds.ro, este un magazin care are toate aceste lucruri necesare parintilor. Fiind de un real folos si ajutor pentru aceia care trebuie sa se puna la punct cu tot ce inseamna ingrijirea si buna crestere a unui copil.

Babyneeds.ro anunta si afiseaza noi modele la aceste carucioare Coccolle pentru prichindei.

coccolle-carucior

Caruciorul Coccolle pentru copilul tau: un carucior bun si confortabil

Caruciorul Coccolle este un carucior modern pe bugetul parintilor tineri si nu numai. Babyneeds isi doreste ca fiecare parinte in parte sa-i poata oferi copilului lor ce este mai bun si mai de calitate, fapt pentru care noile carucioare sunt de realizate din materiale rezistente si durabile.

coccolle-carucioare

Printre noile modele de carucioare de la Coccolle se numara urmatoarele:

  • Caruciorul Coccolle sport Juno – este un tip de carucior mult indragit de catre parinti deoarece este ieftin si eficient. Designul acestuia este unul simplu iar felul in care este realizat face ca acest carucior Juno sa fie usor manevrabil si pliabil instant. Este solutia perfecta pentru persoanele dinamice si ideal pentru cei mai ocupati si mai activi parinti.
  • Caruciorul Coccolle cu sistem modular Girasole 3 in 1 – imbinand stilul elegant, modern si cosmopolit cu tehnicile inovative in proiectarea si fabricarea carucioarelor fabricate pentru copilasi, acest carucior confera un confort sporit micutului si o nota distinsa parintilor. Avantajul acestui carucior este ca poate fi folosit indiferent de anotimp fiind usor de adaptat oricaruia dintre ele. Caruciorul are un cadru modern, usor, elegant si compact ceea ce-l face sa fie perfect pentru calatorii. Elementele din care este alcatuit caruciorul sunt usor de montat pe cadrul acestuia.
  • Caruciorul Coccolle cu sistem modular Girarasole 2 in 1 – caruciorul este unul ideal pentru copii. Landoul acestuia poate fi folosit cu fata la parinte, cu posibilitatea de a fixa pozitia pernitei bebelusului in trei unghiuri diferite. Acest carucior poate deveni cel mai bun partener al bebelusului inca de la nastere acestuia pana in jurul varstei de trei ani. Cu acesta plimbarile sunt mult mai placute.

 

Carucioarele Coccolle comandate online

carucior coccolle

Pentru a primi mai multe informatii cu privire la produsele ce pot fi achizitonate de pe pagina oficiala a magazinului Babyneeds puteti scrie un e-mail la adresa office@babyneeds.ro. La indemana clientilor stau si numerele de telefon 0726817023 si 0740672091 pentru alte detalii cu privire la comandarea carucioarelor Coccolle.