Caruselul pentru bebe privit ca o categorie de produs de la Ilbambino.ro carusel-muzical-patut-bebe-baby-mixsi-a imbogatit numarul de modele intr-atat de mult incat parintii vor ramane impresionati de varietatea de accesorii de care copilasii lor pot beneficia. Noile modele de carusel atasabil la patut infatiseaza concepte spectaculoase, care bucura copiii, si o armonie speciala care induc acestor micuti starea de somn in orice moment.

Caruselul pentru bebelusi are elemente rotative, emite raze de lumina si sunete placute. In urma unui acest spectacol destinat numai si numai micutilor, acesti curiosi spectatori se vor relaxa, se vor incanta si vor agrea mai mult sa doarma.

Caruselul pentru patutul de bebe: modelele noi de pe Ilbambino.ro sunt de o finete remarcabila

Caruselul pentru patutul de bebe este o instalatie, un dispozitiv care se ataseaza de marginea patutului si care, odata pus in functiune, transforma o atmosfera nelinistita intr-una bucuroasa, calma si imbietoare, care sa insemne un final bun al starii de veghe si pregatirea de un somnic la fel de bun.

Magia pe care o aduce este creata de 5 factori: miscare, modele si culori, sunete si lumini. Combinand cu atentie aceste lucruri, producatorii de carusele muzicale pentru patut de la care Ilbambino.ro a importat noile modele, au reusit sa furnizeze, printre multe altele, si urmatoarele colectii:

  • Caruselul de bebe Aqua Magic, cu jucarii acvatice zornaitoare si 4 model de carusel pentru patutmelodii, care pot porni cand copilasul incepe sa planga
  • Caruselul evolutiv 3 in 1 care are forma de girafa, care poate fi folosit in timp si ca o lampa de noapte muzicala, si care dupa cativa ani poate fi folosit ca o lampa de veghe
  • Caruselul muzical Sun Baby – cu figurine viu colorate, si cu melodii linistitoare pornite la cheita
  • Cutia muzicala dotata cu abajur viu colorat
  • Caruselul muzical Cer Instelat, care cuprinde 2 jucarii vesele, o oglinda, o stea si o luna
  • Caruselul muzical Noapte Instelata – multe stele proiectate pe tavan
  • Caruselul Ferma Vesela – 4 animale de ferma

 

Caruselele pentru bebe de la Ilbambino.ro au o influenta majora asupra dezvoltarii bebelusilor

Caruselul de bebe este instalatia/ accesoriul care stimuleaza simtul tactil, prin jucarioarele care au si plus si plastic, stimuleaza simtul vizual prin miscarea circulara a figurinelor si prin proiectia luminilor tot in miscare si, de asemenea, stimuleaza simtul auditiv printr-o paleta de linii melodice cu efecte naturale si cu varietati usor de memorat.

carusel-portabil-tiny-love

Iata cele 3 modalitati prin care caruselele muzicale pentru patut de la Ilbambino.ro influenteaza dezvoltarea senzoriala a micutilor. Experienta va fi una relaxanta, imbietoare, numai buna de inmagazinat inainte de somn si numai buna de asimilat in cadrul somnului, laolalta cu celelalte experiente avute din starea de veghe inceputa cu cea mai recenta trezire. Zecile de noi modele au efecte garantate asupra zecilor de tipuri de bebelusi.

Puteti adresa intrebarile si sugestiile pentru reprezentantilor Ilbambino.ro apeland la numerele 0746.32.032 sau 0732.754.171, sau prin e-mail, la adresa office@ilbambino.ro.