Puneti pret pe felul in care urmeaza sa va invitati oaspetii la evenimentul cu ocazia crestinarii celui mai mic membru al familiei? Atunci trebuie sa acordati o grija in plus felului in care urmeaza sa alegeti invitatiile pentru botez. Determinarea modelului perfect trebuie sa ia in considerare o serie de factori, insa odata ce apelati la magazinul online cu accesorii pentru nunta si botez, Evenimo.ro, toate aceste griji dispar. Zecile de modele deosebite de invitatii pentru botez vor fi in acord cu tematica si designul pe care l-ati pregatit pentru ziua cea mare, iar micile detalii vor fi o adevarata incantare pentru toti viitorii participanti.

Modele de invitatii pentru botez hazlii, pentru familiile mereu vesele

invitatii botez

Botezul este una dintre cele mai importante, frumoase si emotionante zile din viata oricarei familii. Acest lucru este bine stiut si de echipa magazinului online Evenimo, cei care v-au pregatit cele mai numeroase modele speciale de invitatii de botez. Luand in considerare si cele mai exigente cerinte venite din partea clientilor sai, Evenimo va pune la dispozitie:
Invitatii de botez in forme vesele, precum scutece si biberoane, cele mai colorate modele de accesorii pentru ziua botezului; cu un mesaj in acelasi ton cu designul invitatiei, acest model de invitatie va fura zambetul oricarui invitat;
• Invitatii de botez personalizate cu numele bebelusului, niste accesorii care sa le aminteasca mereu oaspetilor de ziua crestinarii copilasului familiei; intr-o paleta cromatica bogata, aceste invitatii de botez vor putea fi pastrate mult timp de la data botezului, fiind o amintire mereu placuta;
• Invitatii de botez clasice, cu modele care sa nu epateze, un design care se va potrivi cu orice tematica a viitoarei petreceri.

Alegeti textul, modelul si culoare invitatiei de botez, iar Evenimo.ro o livreaza direct al destinatie

invitatii pentru botez

Pentru a usura cu mult munca parintilor, magazinul online Evenimo a avut grija sa ii ajute cat mai mult in optarea tipului de invitatie de botezi ideal. Astfel, la oricare comanda, Evenimo.ro va pune la dispozitie si modele de texte, simple sau haioase, astfel incat sa faceti invitatia in cel mai frumos mod cu putinta. Alegeti, din numeroasele variante, tipul de invitatie de botez care se potriveste cel mai bine evenimentului dumneavoastra si faceti din ziua micutului dumneavoastra una extraordinara, doar cu Evenimo.