storcatoare de fructe si legume pentru sucuri naturaleMecanic sau electric, de fructe si legume sau doar de fructe, storcatorul ramane un electrocasnic indispensabil pentru orice bucatarie.

Alegerea storcatorului de fructe este precum alegerea unei unelte. Daca aveti nevoie sa bateti un cui, alegeti un ciocan, iar daca aveti nevoie sa insurubati un surub, alegeti o surubelnita. Pentru alegerea unui storcator, procedeul este similar. Trebuie sa va puneti intrebarea ,,Ce voi stoarce mai mult? Citrice? Fructe? Legume?”, iar in raspunsul acesteia consta produsul pe care dumneavoastra trebuie sa il achizitionati.
Piata este invadata cu din ce in ce mai multe astfel de produse, fiecare avand utilitatea lui. Specialistii recomanda sa evaluati necesitatile, iar in functie de preferinte sa achizitionati produsul dorit. Ele pot fi:

  • Storcatoare pentru citrice
  • Storcatoare pentru fructe
  • Storcatoare pentru fructe si legume: creat pentru cei care isi doresc o mai mare varietate de sucuri obtinute

Alegeti storcatorul de fructe perfect si bucurati-va de sucuri proaspete la dumneavoastra acasa!

Vexio va ajuta in luarea deciziei si, in functie de performantele pe care le doriti de la storcatorul de fructe al dvs, puteti opta catre unul dintre produsele recomandate pe site-ul online. Verificati catalogul online si alegeti-va produsul preferat!

Silentiozitatea oferita de storcatorul de fructe si legume, capacitatea recipientelor (este recomandat sa fie cat mai mare, peste 1,5l) sau accesoriile incluse sunt cateva dintre elementele care dicteaza performantele, dar si pretul produsului. Astfel, cel mai ieftin storcator pleaca de la 30,23 de lei, pentru un storcator de citrice, iar pentru unul de fructe de 351,21 lei, pe cand pretul storcatorului de fructe si legume incepe de la 116,98 de lei si ajunge la 2.150 de lei.

Despre Vexio

Magazin online din Bucuresti, Vexio a fost lansat pe piata in anul 2008. Puteti gasi o gama larga de produse, de la telefoane mobile si laptopuri dintre cele mai performante, cu accesoriile lor aferente, pana la articole de ingrijire personala sau articole pentru copii si unelte pentru gradina dumneavoastra.

Puteti comanda telefonic, la numarul de telefon 0374477111, de luni pana vineri, intre orele 10:00-19:00 si sambata intre orele 10:00-14:00, sau prin e-mail, la comenzi@vexio.ro.

Pentru livrarea produselor in Bucuresti care depasesc 149 de lei, transportul este gratuit, iar pentru cele care nu depasesc, transportul este de 10 lei. Pentru comenzile din afara Bucurestiului, transportul este de 19 lei pentru primele 6kg si comenzi de pana in 499 lei. Pentru cele care depasesc aceasta suma, transportul este oferit gratuit de catre Vexio.

###