Gimnasta Cătălina Ponor a părăsit Jocurile Olimpice în lacrimi. A ratat medalia în finala de la bârnă, iar asta a devastat-o.

 

Declaraţiile de la finalul concursului sunt de-a dreptul devastatoare. Aceasta spune că au afectat-o enorm toate afirmaţiile negative la adresa ei. “Din pacate am dat unda verde acelor mesaje negative si ganduri negative catre mine, acelor persoane care nu si-au dorit sa fiu aici. Ma bucur ca am luptat cat am putut, presiunea a fost mare, gandurile au fost multe. Asta e, campioana olimpica sunt, nu o data ci de trei ori, nu am avut nimic de pierdut, daca n-a fost sa fie asta este.

Ma influenteaza aceste energii negative, au fost multe mesaje peste care nu pot sa trec cu vederea, mesaje foarte dure, nu vreau sa le dau apa la moara, dar m-au atins. Mi-am dorit sa le dau peste nas, dar nu am reusit, mi-am dorit prea mult. Nu sunt mesaje din interiorul sportului, ci de la diversi oameni.”, a spus Ponor, conform sport.ro.

Ponor a dezvăluit discuţia de la finalul concursului cu olandeza Sanne Wevvers. “Olandeza mi-a spus ca am fost exemplul ei in 2004, si de aceea a ajuns aici, ca si-a dorit foarte tare sa fie ca mine. Nu sunt o persoana sa doresc raul cuiva, mi-am dorit sa isi faca exercitiul cum trebuie. Ea a avut un respect foarte mare pentru mine, o felicit din tot sufletul.

Cand echipa de scrima a castigat medalia pe echipe pe mine m-a bufnit plansul. Mi-a fost foarte greu sa vad o echipa castigand. Am venit la a doua editie olimpica, stiu sentimentul de a castiga cu echipa, de a primi medalia cu echipa, mi-a trezit amintiri placute, am plans de bucurie. Cred ca o jumatate de ora n-am putut sa ma opresc, pentru mine medalia cu echipa a fost cea mai valoroasa. Din pacate nu am putut sa fac echipa la acest concurs, au lipsit si Larisa, si Laura… din pacate ele au fost la mondiale, fara mine.”, a mai spus Ponor.

media-147129140633610300

Sursa: stiripesurse.ro