Premier Catering & Events este o firma ce isi desfasoara activitatea in Bucuresti si ofera clientilor servicii de catering pentru eveniment cu un inalt standard de calitate. Cu o vechime de peste 10 ani in acesta industrie, Premier Catering s-a specializat pe pregatirea unor preparate gustoase si de livrare a acestora la domiciliul clientilor. In portofoliul acestora se gasesc foarte mult nume, dintre care unele cu rezonanta precum Academia de Studii Economice din Bucuresti, Camera de Comert sau Academia Romana.

Serviciile Premier Catering in Bucuresti

servicii de catering foarte calitativeCei de la Premier ofera clientilor care doresc sa organizeze un eveniment de calitate, servicii de catering complete in sectorul 5 ce includ, pe langa mancare si transport, servicii de aranjare a preparatelor la mese, servire si chiar de curatenie dupa eveniment.

Acestia sunt specializati pe cateva tipuri de evenimente carora le-au destina si meniuri specifice. De exemplu exista meniuri destinate firmelor mari, corporate, ce prezinta meniuri specifice pentru training-uri, seminarii sau prezentari , ce pot sa contina Coctails Bar, Coffee break sau bufet suedez. Petrecerile sunt si ele printre evenimentele vizate de catre cei de la Premier, astfel acestia au conceput meniuri specifice atat pentru petrecerile in cluburi, cat si pentru petrecerile de copii sau aniversari.

Toate meniurile prezentate anterioar sunt cu scop orientativ ele pot fi personalizate de catre clienti in functie de preferintele fiecaruia sau in functie de specificul evenimentului, fie luate ca atare asa cum sunt ele concepute. Pe langa aceste meniuri cei de la Premier s-au gandit si la persoanele care au un regim de viata mai special, astfel exista meniuri vegetariene sau octolacto-vegetariene.

In acest sens, daca doresti sa organizezi un eveniment de 5 stele poti apela la serviciile de catering celor de la Premier Catering din Bucuresti sector 5, pentru a putea beneficia de servicii complete si de o mancare gustoasa.