Cateringul pentru Bucuresti implica si Sectorul 6 si poate fi asigurat de firma Premiercatering.ro fara ezitari, si fara alte adaosuri la costurile prestarii serviciilor de catering. Acest lucru inseamna disponibilitatea firmei Premiercatering.ro de a isi desfasura la fel de prompt activitatea de catering si in Sectorul 6, la fel cum procedeaza pentru celelalte sectoare ale Bucurestiului.

Pentru o petrecere privata sau corporate, echipa Premier Catering & Events este partenerul ideal care sa asigure sfaturi in alegerea meniurilor ideale sau chiar sa asigure meniuri personalizate, daca persoana care da petrecerea doreste sa imprime o nota cat mai personala evenimentului. In plus, vesela, tacamurile si debarasarea de dupa eveniment se alatura ca servicii ce compun o imagine completa catering-ului.

catering sector 6 exemplu bufet cocktail

Servicii de catering in Bucuresti, Sectorul 6, la cerere si la alegere dintre toate cele pe care Premiercatering.ro le poate executa

Serviciile de catering din intregul Bucuresti si din Sectorul 6 al Bucurestiului sunt printre cele mai complete, deoarece aici, in Bucuresti, imaginea trebuie sa fie ireprosabila, iar meniurile, extraordinare. Mirajul Bucurestiului devine realitate prin serviciile de catering oferite inclusiv in Sectorul 6 de catre Premiercatering.ro.

Multe firme de catering acopera doar o anumita categorie a evenimentelor ce necesita catering, si probabil nu sunt interesate decat de cate un sector sau doua, pe cand Premiercatering.ro presteaza servicii oriunde in Bucuresti, si poate aduce si compune urmatoarele:

  • coffee-break-uri pentru conferinte, training-uri, workshop-uri si seminarii
  • cocktail-uri si receptii
  • lunch-uri (bufet suedez sau caserole)
  • meniuri speciale pentru party-uri fancy
  • meniuri relaxante pentru garden party
  • meniuri colorate pentru kids party

 

Alegeti un serviciu de catering din Bucuresti, Sectorul 6,  care ii cucereste pe cei care il consuma 

Nu de putine ori, serviciile de catering necesita compunerea de meniuri catering sector 6 exemplu  bufet lunch(de cateringuri), iar daca acest proces este efectuat de profesionisti pasionati de ceea ce fac, atunci semipreparatele si preparatele culinare livrate si infatisate vor completa atmosfera de celebrare, de bucurie sau de destindere pe care un eveniment pentru care se face catering o confera.

Premiercatering.ro este firma de catering care numara peste 1000 de evenimente organizate, mai ales la nivelul alimentar (dar si la nivelul activitatilor logistice). Aceasta asigura deosebit de bine si partea de logistica (vesela, tacamuri, fete de masa si altele), precum si debarasarea de dupa eveniment (in spatiile private, acest lucru inseamna revenirea rapida la ordinea de dinainte, iar in spatiile inchiriate inseamna eliberarea salilor la timpul stabilit).

Comenzile se pot solicita pentru minim 10 persoane, iar la un numar suficient de mare de meniuri se acorda si discount. Astfel, catering-ul in Sectorul 6 este asigurat in aceleasi bune conditii ca si in celelalte sectoare, cel putin din perspectiva Premier Catering & Events.

Premier Catering & Events, firma de catering din spatele site-ului de prezentare Premiercatering.ro, poate fi contactata telefonic, la numarul 021.320.20.30, sau printr-un e-mail trimis la adresa office@premiercatering.ro.

training-catering-colaj