Atunci cand are loc nasterea micutului nostru, el devine centrul universului nostru doriind sa ii oferim tot ce e mai bun si frumos pentru el. Dorim ca a lui camera sa fie dotata cu toate cele necesare de care are nevoie bebelusul nostru si acesta sa nu duca lipsa de nimic. Unul din lucrurile cele mai importante pentru cel mic este patutul, acesta fiind locul unde acesta doarme si unde uneori chiar se joaca. Prin urmare dorim sa luam patutul pentru cel mic care se potriveste cel mai bine nevoilor lui si a camerei acestuia. In cele ce urmeaza o sa trec in revista tipurile de patuturi pentru care putem opta pentru bebelusul nostru.

Patuturi din lemn

Patuturile din lemn sunt recunoscute pentru rezistenta si siguranta oferita celui mic, lemnul fiind un material calitativ si care totodata datorita duritatii si rezistentei sale ofera siguranta celui mic atat in timpul somnului cat si in timp ce se joaca.  Unul din magazinele de la care puteti cumpara astfel de patuturi este ilBambino acesta avand o gam larga de patuturi din lemn adresate celor mici. Gama fiind foarte diversificata, preturile sunt accesibile tuturor categoriilor de cumparatori, preturile incepand de la 296 RON. Acestea au un mic dezavantaj si anume faptul ca ocupa un spatiu destul de mare  in camera celui mic.

Patuturi pliabile

Aceste patuturi ofera multe avantaje utilizatorilor in materie de spatiu, asamblare si dezasamblare. Locul ocupat de patuturile pliabile este unul redus putand sa fie montat in orice camera indiferent de cat de mica este aceasta.  Totodata asamblarea si dezasamblarea acestor patuturi pentru copii se face usor, acestea putand fi luate si in perioada de concedii.  La fel ca si in cazul patuturilor din lemn, acestea au preturi accesibile incepand de la 249 RON.

Patuturi transformabile

Acestea prezinta avantaje in materie de multifunctionalitate, patuturile de acest fel putand fi transformate in paturi de dormit atunci cand cel mic creste si are nevoie de mai mult spatiu si libertate in patul in care doarme. Unele din aceste  patuturi transformabile sunt dotate cu diverse sertare in care se pot depozita lucrusoarele sau jucariile celui mic. Preturile sunt insa un pic mai mari data fiind multifunctionalitatea acestora ele putand fi folosite pe o perioada mai mare in comparatie cu paturile din lemn sau cele pliabile.