port bebeuri

Ilbambino.ro este magazinul online aflat in topul preferintelor celor mai multi dintre parinti, datorita sigurantei pe care pune accent, dar si a confortului oferit copilului. Accesoriile de tipul port bebe se remarca prin confortul sporit oferit bebelusului si prin materialele foarte calitative utilizate in confectionarea lor. Portbebe de copii de la ilbambino.ro asigura o temperatura constanta si protejeaza organismul delicat al copilului de supraincalzire. In functie de tipul de portbebe ales, acesta poate fi folosit atunci cand parintii incearca sa il adoarma pecel mic, sa il hraneasca sau chiar dupa baita.

Caracteristici unice pentru port bebe-urile adresate celor mici

vrei un port bebe pentru copilul tau?

Un portbebe de bebelusi este sistemul ideal atat pentru interior, cat si pentru exterior. In plus, specialistii psihologi recomanda purtarea copilului intr-un portbebe, intrucat acesta va creste sanatos, va avea o imunitate mai buna si se va dezvolta in mod armonios, datorita pozitiei in care va sta. Ilbambino.ro pune la dispozitia parintilor urmatoarele tipuri de portbebe:

  • Portbebe tip cornet multifunctional. Cu un design unic si confortabil pentru cel mic, acest tip de portbebe de copii este perfect pentru un somn linistit al celui mic
  • Port bebe online, pentru calatorii. Pentru parintii care vor sa-si ia copiii cu ei peste tot, in special in calatoriile de familie, port bebeurile pentru calatorii sunt ideale. Ele sunt realizate din material textil captusit si sunt destinate transportului bebelusilor inca din primele zile de viata
  • Portbebe marsupiu 3 in 1 sau 2 in 1. Acest tip de portbebe pe care il puteti cumpara de la ilbambino de pe acest link https://www.ilbambino.ro/cosulete-si-portbebeuri-copii/  este confectionat pentru toti parintii care apreciaza confortul si contactul apropiat de copilul lor. In plus, acest marsupiu este ergonomic si realizeaza o legatura puternica intre copil si parintii sai, garantand, totodata, o dezvoltare fizica si emotionala corecta. Aceste tipuri de port bebe online prezinta si un avantaj pentru parinti, ajutandu-i sa-si mentina coloana vertebrala in pozitie corecta

In oricare dintre cele trei variante, ilbambino.ro garanteaza atat confortul parintelui, cat si pe cel al copilului. Portbebeul este cea mai veche si in mod sigur cea mai naturala metoda de a purta bebelusul si cea care-i asigura o dezvoltare armonioasa copilului.

Magazinul online ilbambino.ro ajuta la dezvoltarea sanatoasa si armonioasa a celor mici si pune la dispozitie o gama larga de portbebeuri, potrivite pentru orice stil de viata si pentru orice buzunar. Asigurandu-i celui mic o pozitie corecta, perfect orizontala, portbebeul se afla pe lista recomandarilor celor mai multi dintre medicii specialisti. Astfel, transportul bebelusului se va face intr-un mod facil si comod, atat pentru copil, cat si pentru adult, cu portbebeurile de la ilbambino.ro.

Magazin online cu produse destinate exclusiv copiilor, ilbambino.ro propune parintilor o serie de produse importante in cresterea si dezvoltarea copilului lor. In functie de varsta copilului sau de greutatea acestuia, produsele sunt incadrate in urmatoarele categorii: gradinita si scoala, siguranta si protectie, hainute copii, igiena si sanatate, la masa, camera copilului sau la plimbare. Livrarea produselor dorite se face prin serviciul de curierat rapid, termenul fiind de maximum 48 de ore de la primirea comenzii. Pentru alte informatii, intrebari sau sugestii, consultati site-ul online ilbambino.ro.