Potrivit Noului Cod Rutier, scaunul auto pentru copiii de pana la 3 ani a devenit obligatoriu prin lege, fiind un accesoriu indispensabil pentru masina.

Odata cu aparitia noii reglementari, piata este invadata de modele de scaune auto pentru bebelusi, iar parintii trebuie sa acorde o importanta mai mare alegerii unui astfel de produs. Alegerea unui scaun auto pentru copil a devenit astfel din ce in ce mai dificila, iar parintii trebuie sa aiba in vedere urmatoarele detalii: scaunul trebuie sa fie pe cat de confortabil si spatios, pe atat de usor de montat si la un pret cat mai accesibil.

Dupa ce criterii sa alegeti scaunul auto pentru copii?

Primul si cel mai important criteriu este cel al sigurantei, pentru ca este foarte important ca bebelusul dumneavoastra sa fie in siguranta in timpul calatoriei cu masina. De asemenea, un alt factor important il constituie materialul din care este confectionat scaunul auto in care va fi asezat bebelusul.

iBebe – siguranta si confort intr-un scaun auto pentru copii

Pe site-ul de nisa dedicat bebelusilor, https://www.ibebe.ro/119-scaune-auto-copii  gasiti o gama diversificata de scaune auto, incadrate in sapte categorii:

scaune auto copii

  • Scaune auto 0-13 kg
  • Scaune auto 0-18 kg
  • Scaune auto 9-18 kg
  • Scaune auto 9-25 kg
  • Scaune auto 9-36 kg
  • Scaune auto 15-36 kg
  • Scaune auto cu ISOFIX

Gama larga de produse de la zeci de producatori are preturi accesibile oricarui buget, iar materialele folosite sunt dintre cele mai calitative. In plus, centurile scaunelor sunt acoperite de un material moale, iar sistemul de prindere in bancheta masinii este de tip ISOFIX, pentru ca acesta sa se miste in timpul calatoriei.

Despre iBebe

iBebe reprezinta un magazin online care comercializeaza accesorii pentru copii si bebelusi, oferind publicului o gama variata de produse, la preturi foarte avantajoase. Printre cele mai cautate produse pentru copii si bebelusi se numara scaunele auto, unde gasiti peste 500 de modele, de diferite tipuri si modele, de la diversi producatori. Oferta magazinului o puteti gasi fie online, accesand site-ul Ibebe.ro, fie apeland unul dintre numere de telefon: 0749996991 sau 0749996992, ori la sediu Social, din Str Baicului, Nr. 1, Sector 2, București.

magazin online de scaune auto pentru copii

Dedicat exclusiv cumparaturilor de produse pentru copii si bebelusi, iBebe livreaza prin intermediul firmei de curierat, iar la comenzi de peste 200 RON, livrarea este gratuita (atat in Bucuresti, cat si in provincie) in maximum 48 de ore lucratoare.

###