Orice parinte isi doreste sa sprijine activitatile artistice ale prichindelului sau, de aceea, este obligatoriu sa ii oferiti niste ustensile si obiecte ajutatoare, astfel incat munca sa de desenare sa fie mult usurata si din ce in ce mai placuta. Insa, daca cel mic are obiceiul sa isi expune piesele de arta pe perete, nu ii luati aceasta placere si cumparati-i niste acuarele lavabile, din papetaria online Total Office, culori pe care le puteti sterge rapid, fara sa trebuiasca sa depuneti un efort considerabil. La doar un click distanta, aveti la dispozitie cea mai bogata colectie de echipamente pentru desen, de la producatori de top, pe care copilul dumneavoastra sa le foloseasca cu drag, in fiecare zi.

Acuarele tempera, guase si pensule la preturi pentru bugetul familiei

Pentru ca isi doreste sa multumeasca si cele mai exigente cerinte, papetaria online Total Office a pregatit cea mai bogata si diversificata gama de obiecte pentru desen, de la producatori de renume, astfel incat cel mic sa le poata folosi cu placere, de fiecare data cand se bucura de arta picturii. Astfel, la preturi mai mult decat avantajoase, aveti la dispozitie:
acuarele
Acuarele intr-un numar variat de culori, cele mai imbucuratoare echipamente atunci cand cel mic incepe sa picteze;
• Guase Tempera de cea mai buna calitate, paste de culori pe care copilul le poate combina, astfel incat sa dea nastere unor noi nuante;
• Acuarele Tempera lavabile, niste culori usor de sters de pe orice tip de suprafata;
• Tempera lavabila pentru pictura cu mana;
• Kituri de culori, texturi si forme de plastilina variabile, un echipament de care cel mic are nevoie atunci cand vrea sa isi modeleze noi prieteni sau sa transpuna mediul ce-l inconjoara in niste figurine din plastilina;
• Pensule cu capat rotunjit, pentru ca cel mic sa nu se loveasca atunci cand le foloseste;
• Vopsea acrilica metalizata;
• Cutii pentru apa, cu spatii speciale pentru depozitarea pensulelor si spalarea lor de culoare;

Comandati acuarele online de la Total Office si bucurati-va de preturile mici

total office

De ce sa mai bateti librariile fizice cand aveti la dispozitie o metoda mai simpla, mai economica si mai rapida de a face cumparaturile pentru cel mic? Papetaria online Total Office.ro va sta la dispozitie cu o gama variata de acuarele, pensule si plastilina online, pe care sa le primiti direct acasa, intr-un timp scurt. Sprijiniti talentul celor mai mici membrii ai familiei, ajutati de ofertele avantajoase, de la Total Office.