azile de batrani ce ofera conditii foarte bune

O data cu inaintarea in varsta multi batrani raman singuri si simt nevoia unui mediu si colectiv prietenos, calduros si care sa le asigure ingrijirea si serviciile medicale de care au nevoie.

Una din solutiile cele mai viabile sunt caminele de batrani, acolo unde cei varstnici pot avea parte de toate cele precizate mai sus.

1. Caminul de batrani particular Asociatia Crestina Sf. Nicolae & Sf. Alexandru

cladire asociatia crestina sf nicolae si alexandru

Acest azil de batrani este unul din caminele din Bucuresti cele mai cunoscute pentru calitatea serviciilor oferite celor batrani. Acesta dispune de doua locatii in Bucuresti, strada Teodosie Rudeanu si Calea Plevnei. Cele doua locatii ale acesui camin de batrani ofera servicii complete celor varstnici, acestora asigurandu-se toate serviciile medicale de care au nevoie dar si un colectiv cald, primitor ce le poate oferi sprijinul moral de care are nevoie orice batran.

2. Casa de batrani Sfanta Ana

casa de batrani sfanta ana

Aceasta casa de batrani are locatia in Pipera, fiind recunoscuta in zona datorita colectivului cu experienta in ingrijirea batranilor de care dispune. In ceea ce priveste servciile oferite acestea sunt reprezentate de mancare, cazare, supraveghere medicala, toaletare zilnica, spalatul hainelor si nu numai. Totodata o persoana va avea grija ca fie batran sa primeasca medicamentatia conform recomandarilor medicului

 

3.Azilul de batrani Resedinta Alexandrina – Familia Seniorilor

resedinta seniorilor

Acest azil de batrani este localizat in zona Tunari Ilfov, aceasta fiind recunoscuta ca fiind una destul de linistita fiind ferita de aglomeratia si galagia din centrul Bucurestiului. Locatia dispune de o suprafara de 300 de mp construiti si o curte de aproximativ 700 de mp cu o curte formata din multe spatii verzi, terase, sezlong-uri si nu numai.

Resedinta Alexandrina a fost conceputa si dotata pentru a oferi un maxim de confort si siguranta membrilor seniori.