Cele mai bune filme de dragoste în 2015. Pe lângă peliculele „îmbibate“ de acţiune, anul 2015 rezervă şi o serie de lungmetraje în care dragostea se află în prim-plan. O selecţie a celor mai bune filme de dragoste în 2015 adună nume precum „Love, Rosie“, „Cel mai lung drum“, „Secretul lui Adaline“ şi „Oraşe de hârtie“.

1.Filmul „Love, Rosie“, adaptare după best-seller-ul Ceciliei Ahern, „Sufletul Pereche“, spune povestea bazată pe întrebarea: avem doar o şansă la dragostea adevărată? Rosie Dunne (Lily Collins) şi Alex Stewart (Sam Claflin) sunt cei mai buni prieteni de la vârsta de cinci ani, astfel că este imposibil ca cei doi să se potrivească. Sau nu?

2.Dacă nu vă plac filmele romantice cu prea mult sex, ce spuneţi de un musical romantic? Nicio altfel de peliculă nu ritmează sentimentele la fel de bine cum o face „The Last Five Years“, din a cărei distribuţie fac parte Anna Kendrick, Meg Hudson şi Jeremy Jordan. Scris iniţial pentru a fi jucat pe scena teatrelor, scenariul a fost transformat de Richard LaGravenese pentru marele ecran, urmând povestea de dragoste dintre o actriţă în dificultate şi amantul ei romancier, prin ochii fiecăruia, fiecare dintre cei doi exemplificând evenimentele în moduri diferite.

3.”A Little Chaos“ este o dramă romantică care o are în centru pe Sabine De Barra (Kate Winslet), un designer cu voinţă puternică şi talent peisagistic, care este aleasă pentru a construi una dintre principalele grădini de la un nou palat al regelui Ludovic al XIV-lea, la Versailles. În noua sa poziţie de putere şi influenţă, ea constestă barierele de gen şi de clasă în timp ce se implică profesional şi romantic cu renumitul artist peisagist André Le Notre. Toate acestea fiind presărate din belşug cu intrigile de la curte, tipice erei dominate de Regele Soare.

4.Ira (Alan Alda) şi Ruth (Oona Chaplin), Luke (Scott Eastwood) şi Sophia (Britt Robertson) formează două cupluri separate de timp şi vârstă, cu foarte puţine lucruri în comun. Totul până când o serie de evenimente neaşteptate fac ca vieţile lor să se întrepătrundă. Nicholas Sparks, autorul de bestselleruri de la „New York Times“, creează o poveste de dragoste extraordinară, adusă pe marele ecran de George Tillman Jr., care începe când o cutie cu scrisori vechi, plină cu o viaţă de iubire, înţelepciune şi experienţă, îi îndrumă pe Luke şi Sophia către descoperirea valorilor lor reale şi a sensului adevărat al iubirii.

Sursa articol: adevarul.ro