cizme pentru iarna pentru toate femeile

O data cu apropierea sezonului de toamna, multe doamne incep sa isi cumpere noi articole de incaltaminte destinate acestui anotimp friguros. Pantoful Meu vine in ajutorul doamnelor care doresc sa isi cumpere o pereche de cizme de dama de calitate la un pret promotional, stiute fiind promotiile realizate in aceasta perioada la multe produse de toamna si de iarna.

La Pantoful Meu se gasesc cizme de dama ieftine pentru toate doamnele indiferent de silueta lor. Acest lucru este foarte important, silueta avand un rol major in alegerea unei perechi de cizme de dama potrivite.

In cazul in care esti mica de inaltime, la Pantoful Meu gasesti cizme cu toc ieftine care sa te avantajeze din acest punct de vedere.Insa tinand cont ca in sezonul rece ploua si ninge destul de mult nu se recomanda sa se opteze pentru tocurile cui deoarece riscati sa alunecati si sa va accidentati serios. Cele mai recomandate sunt cizmele cu toc gros, acesta oferindu-va stabilitate. In ceea ce priveste incaltamintea pe care ar trebui sa o evitati in situatia in care inaltimea nu va avantajeaza sunt cizmele lungi pana la genunchi deoarece acestea va vor face sa pareti si mai mica decat sunteti in realitate. Totodata se recomanda sa se evite cizmele de dama cu imprimeuri sau o culoare foarte diferita comparativ cu restul tinutei deoarece astfel se va atrage atentia in partea de jos  si acest lucru nu va avantajeaza.

In schimb in situatia in care sunteti mai inalta puteti opta fara nici o problema pentru cizmele de dama lungi ieftine de la Pantoful Meu, acestea putand sa va ofere un avantaj real atat din punct de vedere practic cat si din punct de vedere al elegantei. Insa daca ai o silueta subtire poti opta si pentru cizmele lungi fara toc importante fiind si celelalte articole vestimentare care compun intreaga tinuta. Hainele din partea de sus in general ar trebuie sa fie voluminoase pentru a exista un echilibru.

Acestea sunt doar cateva din modelele de cizme de dama ieftine pe care le puteti gasi la magazinul Pantoful Meu. Intrati pe site-ul cu acelasi nume si veti descoperi o colectie intreaga de cizme de dama din care sa va alegeti modelul care va place cel mai mult.