logo cristineCristine.ro este cofetaria care acorda o importanta atat de mare aranjamentului de tip candy bar pentru Bucuresti incat se poate spune ca este pregatita cu cate un candy bar pentru fiecare ocazie, dincolo de momentele in care clientii doresc cu adevarat un mix de mini-prajituri rar intalnit. Cakepops-uri irezistibile, briose coafate bine, macarons delicios si si mousse-uri rafinate sunt alaturate pentru a forma un candy bar excelent, perfect echilibrat pentru toti participantii la eveniment, de orice natura ar fi evenimentul in cauza.

Cum ajung candy bar-urile solicitate in Bucuresti sa indeplineasca asteptarile? Prin Cristine.ro

Satisfacerea asteptarilor clientilor este un criteriu in functie de care o cofetarie online este recomandata sau nu, precum si un factor important care aduce reusita in cazul incercarilor de fidelizare a clientilor. Cofetaria online Cristine.ro doreste sa acopere o cat mai mare plaja de clienti si, in plus, doreste sa reprezinte o solutie pentru toate evenimentele importante din viata clientilor sai. De aceea, paleta de candy bar-uri pe care o detine este una suficient de bogata atat in variante cat si in continut:

  • Candy bar pentru nunta (asemenea tortului de nunta, acesta este unul cofetarie online Cristine candy bar cu mini tartebogat, frumos ornat si compus si asezate in cadre etajate)
  • Candy bar de nunta (difera de varianta de mai sus prin faptul ca atat aromele cat si culorile si dispunerea miniprajiturilor determina nonconformism, vitalitate, tinerete)
  • Candy bar pentru botez (botezul este in sine un eveniment dulce si plin de gingasie; aceste doua caracteristici sunt infatisate in arome, culori si in explozia de bucurie generata de un asemenea candy bar)
  • Candy bar de gala (creativitatea echipei Cristine.ro este pusa la incercare cu fiecare eveniment din acesta premium pentru care se solicita candy bar, dar de fiecare data exista o solutie care chiar intrece asteptarile)
  • Candy bar disponibil in Bucuresti pentru aniversarea de 18 ani (majorat)
  • Candy bar denumit Marinar (baietii doresc sa traiasca aventura nu numai prin jocuri si desene animate, ci si prin prajiturile pe care el si ceilalti copii le servesc cu ocazia zilei sale de nastere)
  • Bufet care contine prajituri de casa (prajiturile de casa sunt adorate de persoanele care cunosc adevarata valoare a gusturilor preparate acasa; surpriza gasirii acestora la un eveniment este una foarte placuta)
  • Candy bar denumit Mere Aurii (marul duce cu gandul la placintele cu mere din timpul toamnei, si aceasta tematica se potriveste tuturor evenimentelor care au loc toamna)

 

Cristine.ro este o cofetarie online care prezinta si ce contin candy-bar-urile sale

candy bar in Bucuresti oferta nuntaCakepops-urile sunt prajituri puse pe bat, si reprezinta o noua modalitate distractiva de servire a gustarilor dulci, modalitate preferata de copii. Daca nu se doreste servirea de pe bat, se pot desprinde usor si manca separat. Briosele sunt celebre pentru coafurile sale impresionante; aceste forme nu fac decat sa atraga atentia asupra brioselor, insa gustul brioselor in sine era suficient de atractiv deja.

Macarons-ul este o specialitate, in acelasi timp o prezenta obisnuita in aranjamentele de tip candy bar, mai ales la cele pregatite cu suflet de Cristine.ro. Mousse-urile sunt cremoase, rafinate: mascapone, fistic si ciocolata alba sunt doar cateva dintre ingredientele folosite.

 

Iata cele 4 categorii de ingrediente folosite la candy bar-uri si iata cum astfel se poate obtine un candy bar pentru fiecare eveniment care poate avea loc in Bucuresti. Cofetaria Cristine.ro poate fi contactata telefonic la numarul 0744.639.301, sau prin e-mail la adresa contact@cristine.ro.