IMG_7771Complexul rezidential din Prelungirea Ghencea, pus la dispozitie de catre dezvoltatorul imobiliar Cubic Residence.com reprezinta alegerea ideala pentru oamenii care isi doresc sa se indeparteze de poluarea si de zgomotul din Bucuresti, dar in acelasi timp sa fie aproape de toate posibilitatile de dezvoltare pe care acesta le ofera. Acest complex rezidential din Prelungirea Ghencea, care poate fi vizualizat si aici dispune de case si de apartamente cu patru camere, care sunt perfecte pentru familile cu mai multi membri sau pentru cei ce, pur si simplu, isi doresc un spatiu mai mare de locuit.

Ansamblurile rezidentiale din Prelungirea Ghencea – beneficii

Ansamblurile rezidentiale din Prelungirea Ghencea sunt ideale pentru persoanele care isi doresc o schimbare in bine, iar locuintele scoase la vanzare din cadrul lor de catre Cubic Residence.com se ridica la cele mai inalte standarde:

IMG_7840

  • Cladirile au fost gandite si ridicate de catre cei mai buni arhitecti, astfel incat fiecare detaliu a fost luat in calcul, pentru ca viitorii proprietari sa beneficieze de lucrari de calitate.
  • Zona de amplasare este foarte avantajoasa, intrucat acest complex rezidential din Prelungirea Ghencea se afla la doar 10-15 minute de mers cu masina fata de Bucuresti.
  • Locuintele sunt foarte spatioase, si in functie pentru ceea ce optati, apartament sau casa, unitatea locativa poate depasi 100 mp.
  • Mutarea in acest ansamblu rezidential este benefica, chiar si pentru sanatate, deoarece este situat la o distanta suficienta de Bucuresti, astfel incat poluarea este lasata in urma.
  • In acest complex, veti beneficia de locuinte la cheie, ceea ce inseamna ca va veti putea muta imediat, dupa achizitie.

IMG_7759

  • In plus, fiecare locatar se va simti in siguranta, intrucat ansamblul rezidential beneficiaza permanent de paza, iar accesul strainilor nu este permis.
  • Chiar si parintii vor fi mai linistiti cand ii vor lasa pe cei mici in spatiile de joaca special amenajate.
  • Mai mult decat atat, atunci cand au fost gandite casele si apartamentele din acest ansamblu rezidential, s-a dorit o imbinare armonioasa intre cladiri si elementele naturale, de aceea locatarii vor beneficia de gradini si de parcuri.
  • Acest ansamblu rezidential pus la dispozitia clientilor de Cubic Residence.com a fost construit dupa modelul suburbiilor americane, astfel incat sa se dezvolte relatii interumane si sa se creeze o mica comunitate.
  • Nu in ultimul rand, pretul pentru o locuinta din acest ansamblu rezidential este foarte avantajos si mult mai rentabil fata de casele si apartamentele din inima Capitalei, iar beneficiile sunt cu mult peste orice are de oferit centrul Bucurestiului.

Complexele Rezidentiale din Prelungirea Ghencea de la Cubic Residence.com – inceputul unei vieti linistite

IMG_7882

Fiecare persoana isi doreste sa locuiasca intr-un apartament sau intr-o casa in care sa se simta in siguranta si sa aiba parte de liniste, iar complexele rezidentiale pe care dezvoltatorul Cubic Residence.com le-a pus la dispozitie in ultima vreme sunt ideale.

Daca va doriti sa va mutati intr-un ansamblu rezidential din Prelungirea Ghencea, puteti gasi mai multe informatii pe pagina www.cubicresidence.com si sa studiati ofertele.