Ilbambino logoCortul de copii, acel centru de joaca creat special pentru cei mai creativi dintre copii este oferit in gama Ilbambino pentru ca prichindeii sa isi poata crea nenumarate lumi diferite chiar in interiorul camerei lor. Un loc de joaca unic, creat dintr-un cadru stabil si cateva bucati de material rezistent, un cort de copii este tot ce le trebuie prichindeilor pentru a avea parte de ore intregi de distractie.

Cort de joaca – un model perfect pentru fiecare copilas

corturi-de-joaca- tip-ansamblu-luxusplay-city-knorrtoysCortul de joaca se foloseste de dinainte sa se inventeze cel de cumparat. Daca in perioada copilariei, actualii parinti erau obisnuiti sa isi construiasca singuri un cort de joaca, prichindeilor din ziua de astazi le este oferit cortul de joaca gata facut. Colectiile Ilbambino ofera corturi de joaca pentru copii, indiferent de varsta, hobby-urile si alte interese. Atat fetitele cat si baieteii isi vor gasi un model de cort de joaca preferat, in colectia magazinului Ilbambino disponibila pe site. Modelele vesele, colorate, vor face copilasii sa gaseasca nenumarate moduri creative de a se juca in interiorul corturilor.

Pentru fetite, modelele preferate de corturi pentru copii sunt cele care intruchipeaza castele cu printesele preferate din desenele animate, locurile de joaca cu bile si cele cu indragitul personaj Minnie-Mouse.

Baieteii prefera modele de corturi de joaca care reflecta interesele lor principale: masini de curse, pentru micii piloti, castele medievale, pentru micii cavaleri si corturile de tip ansamblu, cu mai multe incaperi si tuneluri.

Cei mici vor vedea cortul de joaca ca pe un mod de a evada din lumea reala si de a se retrage intr-o lume unica, doar a lor, creata doar de puterea imaginatiei. Prichindeii vor putea petrece ore intregi in interiorul cortului de joaca in deplina siguranta de unul sau mai multi copilasi. Majoritatea corturilor au usa de acces cu velcro, pentru ca atunci cand este folosit in exteriorul casei, sa nu poata patrunde in interior insecte de afara.

Ansamblurile de corturi sunt un tip special de cort de joaca deoarece includ mai multe tipuri de incaperi si coridoare. Acestea pot fi construite din corturi de tip giratoriu, tunel, indian si iglu si le permit copiilor un mod unic de a se distra. Prichindeii vor putea petrece ore intregi in ansamblul antrenant, care le va dovedi ca intotdeauna distractia este mai mare atunci cand se joaca in grup.

Corturi de copii – cat de usor se folosesc

Foarte usor de dezasamblat si depozitat, un cort de joaca poate fi si alegerea cort de copii albastrufamiliilor care nu beneficiaza de un spatiu foarte generos in interiorul casei. Se pliaza intr-un mod foarte simplu si ocupa un spatiu minim pentru depozitare. Pentru familiile care au spatiu liber in exteriorul casei, este bine de stiut ca materialele impermeabile permit folosirea corturilor de joaca si in curte.

Daca sunteti in cautarea unei modalitati amuzante de petrecere a timpului liber pentru prichindei, un cort de joaca este alegerea perfecta. Acesta le acorda copiilor sansa de a se distra singuri sau cu prietenii si este un mod de evadare din lumea reala, intr-o lume mult mai interesanta si mai distractiva pentru cei mici.