Cosmeticele hoteliere care se pot comanda de pe Dacris94.ro sunt atat de eficiente, incat atrag proprietarii si administratorii hotelurilor si pensiunilor pentru a putea astfel sa asigure conditii cat mai placute de cazare a oaspetilor. Cele trei branduri de cosmetice hoteliere de la care reprezentantii Dacris94.ro au importat produsele sunt Sense, Neutra si Sejur Placut, iar varietatea de produse este una insemnata, dupa cum puteti vedea AICI, pe site-ul de produse.

cosmetice hotel

Consumabilele hoteliere comercializate pe Dacris94.ro si produsele lor asociate

In domeniul Ho.Re.Ca., a face clientul multumit este cea mai mare realizare a unui agent economic, deoarece acest lucru inseamna, in majoritatea cazurilor, fidelizarea clientului, dar si obtinerea de clienti noi pe baza recomandarilor oferite de clientii existenti. Modul in care detinatorii hotelurilor si/sau pensiunilor se comporta ca gazde are o mare influenta in prosperitatea acestora. Cosmeticele hoteliere sunt elemente fara de care clientii ar fi nemultumiti; din fericire exista preturi bune si produse variate la Dacris94.ro:

  • Betisoare de urechi si discuri demachiante (de la Sense)
  • Burete cu silicon pentru lustruit pantofi (de la Neutra), servetel ambalat cu silicon pentru pantofi (de la Sense) sau incaltator de pantofi (de la Sense)
  • Casca de dus din plastic trasparent, cu elastic; acestea se folosesc si la saloanele de cosmetica; gel hotelier pentru dus, cu pH neutru (de la Sense)
  • Sapun vegetal hotelier si sampon vegetal hotelier (de la Sense)
  • Pahar de plastic steril si pungi de pahar (transparente, de la Neutra si Sense)
  • Papuci hotelieri cu talpa antiderapanta, confectionati din material frottier, deschisi in fata sau nu, ori papuci cu deget, speciali pentru SPA sau piscine (de la Sense)
  • Pieptene de plastic hotelier, util inaintea evenimentelor la care cei cazati participa
  • Set hotelier pentru barbierit, set pentru ingrijire dentara

cosmetice hoteliere

Sacosele pentru lenjerie, mesajele cu „Nu deranjati!”, banderola „DEZINFECTAT” sau servetele parfumate de la Sejur Placut sunt alte exemple de produse hoteliere (cosmetice sau asociate) care sa intregeasca necesarul pentru asigurarea unei cazari cu adevarat primitoare.

Produsul cosmetic hotelier comandat de pe magazinul Dacris94.ro este precum o carte de vizita

Deoarece clientii care se cazeaza undeva sunt influentati de impresia pe care aceste cosmetice hoteliere o lasa in formarea imaginii despre institutia de cazare, aceste consumabile hoteliere poarta un rol la fel de important precum al unei carti de vizita.

Compania Dacris Com ’94 se adreseaza clientilor casnici, industriali, institutionali si Ho.Re.Ca. prin produsele de curatenie, si clientilor din Ho.Re.Ca. cu aceste cosmetice hoteliere. De aceea, Dacris94.ro, magazinul online administrat de aceasta companie, este alegerea potrivita pentru oricine din industria Ho.Re.Ca. ce isi doreste cosmetice hoteliere de calitate, la preturi convenabile.

consumabile hoteliere

Fiind la un pret atractiv, cosmeticele hoteliere de pe Dacris94.ro sunt si calitative, si, in plus, acopera necesarul pe care un oaspete l-ar putea avea pe parcursul sederii. In plus, il asigura ca locul este dezinfectat inainte de predarea cheilor, dar si ca hotelul sau pensiunea ii ureaza un „Sejur Placut”.

Dacris Com ’94, compania care detine magazinul online Dacris94.ro, poate fi contactata telefonic la numarul 0751.13.10.70 sau prin e-mail la adresa office@dacris94.ro, atat pentru comenzi, cat si pentru orice alte informatii legate de produse.