In Romania se intentioneaza respectarea regulilor de convietuire sociala, insa insuficienta cosurilor de gunoi ii face pe multi dintre concetatenii nostri sa arunce gunoaiele pe jos. In capitolul “Norme de igiena referitoare la colectarea deseurilor solide” exista o lege conform careia deseurile asimilabile cu cele menajere se precolecteaza in recipiente stradale asigurate de catre primarii. Este foarte important ca aceste recipiente sa fie intr-un numar suficient, la distante optime. In realitate, insa, lucrurile nu stau chiar asa, iar cosurile de gunoi lipsesc sau sunt foarte distantate.

Care sunt tipurile de cosuri de gunoi care ne vor ajuta sa mentinem curatenia absoluta?

cosuri gunoi

Spatiul public reprezinta locul in care activitatea se desfasoara continuu, astfel una dintre cele mai facile metode prin care ne putem bizui pe-o curatenie fara cusur este aceea de a situa cosurile de gunoi pe fiecare strada, in fiecare parc sau pe fiecare trotuar. In topul clasamentelor celor mai curate tari la nivel mondial, Elvetia joaca un rol fruntas, iar autoritatile din aceasta tara au declarat faptul ca si-au dublat numarul cosurilor de gunoi in ultimii doi ani, iar aceasta pare sa fie si metoda prin care Romania poate urca in top.

Cosurile de gunoi din oferta Arli.ro sunt disponibile  intr-o varietate de modele si dimensiuni. Astfel, daca  aveti nevoie de recipient pentru colectare gunoiului, arli.ro va pune la dispozitie produse particularizate, precum:

  • Cosuri de gunoi selectiv
  • Cosuri de gunoi cu scrumiera
  • Cos de gunoi stradal
  • Cosuri de gunoi pentru interior
  • Cosuri din inox

In acest fel, pentru spatiile in care exista un flux continuu de persoane si un ritm intens de activitati, pe arli.ro veti gasi cosurile de gunoi medii sau mari. Acestea pot fi montate fie in varianta clasica, pe trotuare sau strazi, fie in varianta moderna, la baza stalpilor.. In magazinul online Arli cosurile de gunoi vin cu un design creativ si placut, astfel incat colectarea deseurilor sa devina un proces rapid, eficient si placut! Ai la dispozitie multiple variante de cosuri de gunoi, in culori variate, astfel incat alegerea ta sa nu fie prea dificila!

Marirea numarului cosurilor de gunoi va spori curatenia din tara noastra

cos gunoi
Atunci cand vine vorba despre curatenie si despre lipsa poluarii la nivel european, Romania nu se afla deloc intr-o pozitie favorabila. Cu toate acestea, fiecare dintre noi poate ajuta sa ajungem o tara mai curata. Cum? Existenta cosurilor de gunoi selectiv, a cosurilor cu scrumiera, cosurilor de gunoi stradale si chiar a celor pentru interior vor mari curatenia din fiecare oras.

Cum ar fi sa traim intr-o tara mai curata, fara gunoaie aruncate la voia intamplarii? Totul trebuie sa porneasca de la noi! Importanta cosului de gunoi o constientizam cu totii, insa ar trebui sa ne concentram mai mult asupra aruncarea gunoiului selectiv. Fiti responsabili si, indiferent daca vorbim despre interior sau despre exterior, achizitionati cosurile de gunoi din magazinul online Arli si bucurati-va de o curatenie la nivelul intregii tari!

Da, am putea deveni cea mai curata tara din lume, daca am pune accent pe aruncarea gunoaielor in mod selectiv!