Astrologia este, in esenta sa, o stiinta cu origini in Grecia Antica, al carui rol este de a-i ajuta pe oameni sa se dumireasca cu privire la viata lor si sensul ei. De unde venim si incotro ne ducem? Intrebari grele, pe care astrologia, in anvergura ei, incearca sa le raspunda cu spor. Si reuseste. Astrele predispun, iar noi dispunem, relatia dihotomica dintre ele si oameni fiind de natura sa sugereze, si nu sa impuna. Destinul ne e scris in stele; nimic mai adevarat, insa la fel de bine, destinul ni-l facem si singuri. Nu degeaba avem liberul arbitru. Iata, insa, modalitatea in care putem fi ajutati sa vedem ce nu este evident cu ajutorul astrologiei.

Astrologia ne ajuta sa aflam sensul vietii, si prin mijlocirea horoscopului

astrologie

Previziunile astrale ajuta oamenii sa se decida, sa ia o hotarare in detrimentul alteia, asta pentru ca horoscopul dezvaluie ce predispun astrele, lasandu-ne, insa, sa dispunem dupa bunul nostru plac. Horoscopul este, prin urmare, un instrument al astrologiei care interpreteaza in prima faza, iar apoi dezvaluie necunoscutul. Desi horoscopul zodiilor se face in functie de mai multe criterii, foarte numeroase de altfel si cuprinzatoare, este recomandat ca fiecare nativ sa apeleze la previziunile astrologice pentru o mai bune intelegere a ceea ce ne rezerva astrele. De asemenea, este esential sa cunoastem faptul ca harta astrala influenteaza fiecare om in parte si ca poate determina schimbari si diferente majore intre nativii aceleasi zodii. Inainte sa citim horscopul pentru astazi, este necesar sa stim ca:

  • Astrele doar predispun, noi dispunem. Horoscopul este o traducere a limbajului astrelor si o maniera de a comunica ceea ce ele ne transmit intr-un mod pe intelesul tuturor;
  • Ora nasterii este foarte importanta in determinarea ascendentului, asta in cazul in care doriti inca o previziune astrala pe langa cea a zodiei de nastere.
  • Dar cel mai important lucru de stiut este ca ascendentul isi imprima adevarata influenta asupra unui nativ dupa ce acesta implineste 30 de ani. Se considera ca aceasta varsta este varsta maturitatii, timp care este propice pentru a primi si influenta ascendentului;

Despre astrologie se pot spune multe, insa adevarul este unul singur: destinul ne e scris in stele, fie ca vrem, fie ca nu. Hartele astrale sunt precum amprentele pentru un om: unice, ajuta respectiva persoana sa se identifice ca entitate. In vreme ce amprentele ne ajuta sa ne gasim fizic, hartile natale ne faciliteza drumul catre gasirea sinelui. Si acum puteti citi horoscopul linistiti, stiind ca un horoscop al unei zodii doar sugereaza, fara a impune, mai ales ca pot exista diferente uriase intre nativii aceluiasi semn astral. In cazul in care va doriti o consultatie astrologica personalizata, un site care ofera acest serviciu este Zenivers. Cu experienta in intelegerea stelelor si a mesajelor pe care ele ni le trimit, echipa Zenivers faciliteaza drumul catre gasirea raspunsurilor legate de sensul vietii. De unde venim? Incotro…?