O inima sanatoasa este rezultatul unui stil de viata echilibrat, presarat cu miscare si o alimentatie corecta, dar si al unor aliati valorosi care combat stresul, radicalii liberi si alti factori nocivi de care ne lovim zi de zi si care slabesc bariera naturala de aparare a organismului. Suplimentele alimentare din gama de produse cardio Naturalis indeplinesc intocmai acest rol, de prieteni de nadejde ai inimii, pe care te poti bizui oricand, astfel incat inima sa fie perfect sanatoasa pana la adanci batraneti!

Suplimentele Naturalis detin certificare GMP (exceptii: Naturalis FibroProtect, Vitamina C, Potent forte, Omega 3-6-9 vegetal). Certificatul GMP este o dovada a faptului ca produsele sunt in conformitate cu standardele privind componenta chimica a alimentelor (Food Chemical Codex) si cele ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii (World Health Organization – WHO). Certificatul GMP este o garantie pentru componenta chimica, biologica si fizica a produselor.
Naturalis CardioForte a fost conceput cu scopul de a preveni, cu ajutorul unor ingrediente naturale valoroase, instalarea afectiunilor cardiace. Recomandat, asadar, cu precadere celor aflati la risc, suplimentul alimentar CardioForte furnizeaza organismului, intr-un singur comprimat, un cocktail de substante care asigura functionarea optima a inimii: extract din frunze de paducel si magneziu. Paducelul, tonic cardiac, favorizeaza o circulatie coronariana adecvata, imbunatatind si capacitatea sangelui de a furniza miocardului oxigenul si substantele nutritive necesare. Si magneziul sustine activitatea miocardului, asigurand, totodata, functionarea optima a sistemului nervos si muscular. Naturalis CardioForte contine extracte naturale standardizate. Extractele standardizate sunt extrase din plante care au fost procesate si contin o cantitate constanta, bine definita, dintr-un anumit compus activ, cu beneficii terapeutice studiate. Acest demers asigura concentratia optima de substante active din produs si garanteaza ca aceste valori nu se modifica.
Naturalis CardioSuport contribuie, la randul sau, la mentinerea sanatatii inimii si a intregului sistem cardiovascular. Ingredientul de baza, resveratrolul, este un polifenol cu o puternica actiune antioxidanta, protejand endoteliul vascular de efectele nocive ale colesterolului „rau” si ale trigliceridelor. In acelasi timp, modifica, in sens pozitiv, metabolismul adipocitelor si limiteaza activitatea factorilor proinflamatori. CardioSuport mai contine si ulei de peste (acizi grasi EPA si DHA) si coenzima Q10, care contribuie la reglarea tensiunii arteriale si la normalizarea nivelului trigliceridelor, respectiv protejeaza vasele sangvine si inima impotriva actiunii nocive a radicalilor liberi.
Sursa articol: catena.ro