Orice femeie isi doreste sa aiba un ten vesnic tanar. Iar pentru ca stilul de viata, poluarea si alimentatia nesanatoasa isi pun inevitabil pecetea pe chipul oricui, apelati la solutii optionale pentru a avea o piele elastica, fina si fara vreo urma de acnee, rid sau puncte negre. In ajutorul dumneavoastra vine unul dintre cei mai buni medici specializati in chirurgia estetica, dr. Sorin Parasca, alaturi de o echipa profesionista, cei care va ajuta sa aveti un ten vesnic tanar. Folosind aparatura de ultima generatie si produse cosmetice adaptate fiecarui tip de strat dermic in parte, echipa dr Sorin Parasca va ofera o procedura de peeling profesionala si va garanteaza rezultate exceptionale, de durata.

Ce este procesul de peeling si cum se realizeaza acesta?

Daca doar ati auzit despre aceasta procedura prin care va este indepartat stratul superficial de piele, insa nu stiti foarte multe informatii despre pasii de urmarit, atunci iata cateva informatii care sa va fie de mare folos, inainte de a apela la interventia realizata de dr. Sorin Parasca si echipa lui. Astfel, procesul de peeling al fetei reprezinta:

peeling chimic dr sorin parasca
• Metoda prin care, ajutati de substante si aparatura de ultima generatie, echipa specialistului dr. Sorin Parasca are grija sa inlature stratul superficial de piele, care contine agenti care duc la imbatranirea tenului, precum piele uscata, ridurile fine sau inesteticele puncte negre;
• Inlaturarea atat a semnelor superficiale de imbatranirea, precum ridurile fine, cat si a celor profunde, precum ridurile adanci sau acnee, astfel incat rezultatul sa fie un ten intinerit, fara urme de oboseala sau imbatranire;
• Posibilitatea de a alege din 3 tipuri de procedee de peeling, precum peelingul superficial sau usor, peelingul mediu sau intermediar si peelingul profund, realizat in cazul persoanelor care au riduri adanci si forme de acneee foarte severe.

Apelati la o consultatie cu dr. Sorin Parasca, pentru o procedura de peeling profesionala

Daca va doriti sa aveti parte de o astfel de procedura de intinerire vizibila, atunci apelati la echipa de profesionisti ai dr. Sorin Parasca, specialistii in chirurgie estetica. Inainte de a trece la procedura in sine, veti avea parte o consultatie profesionista, astfel incat sa fie eliminat orice risc posibil in urma unei astfel de proceduri.
Investiti in tinerete fara batranete si apelati la un peeling chimic profesionist, pentru un ten mereu proaspat, sanatos si vizibil mai tanar.