mega mall promovare

amenii de marketing de la AFI Europe Romania s-au gandit sa instaleze, inainte de inaugurarea Mega Mall, un panou publicitar pentru mallul AFI Palace Cotroceni chiar langa noul centru comercial din Pantelimon.

Pe panoul publicitar, care contine o imagine cu mallul AFI Palace Cotroceni, impreuna cu sigla acestuia,  scrie „Ioana si Toma stiu deja ca MEGAfun e doar la AFI”.

Fotografia apartine fotografului Marius Dobrescu.

Cei de la AFI au mai facut acelasi tip de actiune de marketing si in Ploiesti, cand au deschis mall-ul din partea de est a orasului.  Panoul de atunci, pozitionat  langa mallul Ploiesti Shopping City (dezvoltat tot de NEPI), avea mesajul “Lumea fashion vine in centru, nu pe centura”. Mallul celor de la NEPI este localizat in nordul orasului, la intrarea in Ploiesti dinspre Brasov.

Mega Mall va fi inaugurat joi, 14 mai, in urma unei investitii de 165 de milioane de euro. Constructia Mega Mall a fost demarata in urma cu 1 an si 2 luni, avand o suprafata totala de 230.000 de metri patrati construiti – cea mai mare suprafata construita din Romania. Mall-ul include peste 3.000 de metri patrati de vitrine, cu o inaltime de 14 metri, cinci cupole elipsoidale,  cu o suprafata totala de peste 750 metri patrati, precum si doua luminatoare masive ce acopera  1.500 de metri patrati.

Mega Mall va gazdui peste 200 de magazine, printre care se afla si cele mai mari reprezentante din Romania ale unor branduri renumite. Printre retailerii care vor ocupa spatii generoase se regasesc branduri de fashion precum Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Kenvelo, Lee Cooper, Tom Tailor, Next, Tommy Hilfiger si Musette.

Zona de entertainment include un multiplex Cinema City cu 14 sali, un centru World Class dotat cu o piscina semi-olimpica, un loc de joaca pentru copii, un sports bar pentru transmisiuni sportive, concerte live, bowling pentru adulti si pentru copii, un spatiu de dining si de lounge, ce ofera meniuri cu specific american, si un casino, deschis 24 de ore din 24.

Zona de food court va ocupa un spatiu de aproximativ 10.000 metri patrati si va gazdui restaurante si fast food-uri precum Pizza Hut, KFC, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box si Subway. Zona de cafenele include Paul, Brioche Dorée si Manufaktura by Doncafé.

Citeste si Cum se promoveaza Mega Mall in centrul Bucurestiului – la Universitate, Unirii si Romana (Foto)