Ai o firma de curatenie sau detii un spatiu public pe care iti  doresti sa il pastrezi in cele mai bune conditii de curatenie si igiena? Ei bine, standardele actuale in aceasta privinta sunt destul de riguroase si trebuie sa stii cum sa procedezi. Descopera, in continuare, cateva lucruri despre cum trebuie realizata curatenia in spatiile publice.

Iata 3 aspecte ale curateniei din spatiile publice ce nu trebuie neglijate:

  1. Utilizarea unor produse specializate

Fie ca este vorba de o firma mai mica, o cladire de birouri, un restaurant sau un hotel, fiind locuri frecvent vizitate de un numar mare de oameni, este esential ca acestea sa fie curate si igienizate. Daca detii o firma de curatenie si mergi in astfel de locuri, gasesti pe www.SANITO.ro produse profesionale de menaj. De exemplu, ai lavete disponibile pe website-ul Sanito.ro, dar si solutii de curatare si alte ustensile. Acestea iti vor fi de mare ajutor si daca esti managerul unui astfel de loc, pentru ca le poti pune la dispozitia personalului de curatenie, pentru a le usura si eficientiza munca.

igiena

  1. Personalul de curatenie profesionist

Indiferent de ce ai face, oamenii cu care lucrezi influenteaza foarte mult buna desfasurare a lucrurilor. De aceea, in ceea ce priveste curatenia si igiena, este esential sa te asiguri ca acestea sunt efectuate de persoane specializate, care sa nu dea gres. Orice spatiu public ai avea in subordine, angajeaza un personal de curatenie bine pregatit sau o firma de curatenie. La fel de bine, daca ai propria firma de curatenie, asigura-te ca vei avea clienti multumiti cu ajutorul unor oameni care nu lucreaza superficial si isi duc indatoririle la bun sfarsit.

 

personal de curatenie

  1. Regularitatea acesteia!

Chiar daca este efectuata corespunzator, atunci cand nu este facuta cu regularitate, curatenia din orice loc poate sa lase de dorit. De exemplu, daca ai un hotel, stii foarte bine ca se poate intampla ca incaperile acestuia sa se muradareasca foarte repede. Acest lucru este cauzat de fluxul mare de persoane care se cazeaza si se decazeaza acolo. Astfel, este important ca cineva sa fie responsabil de verificarea spatiilor care au fost deja curatate, astfel incat sa se asigure ca nu trebue sa depuna un alt efort.

Fie ca este vorba de un spatiu privat, fie ca este vorba de un spatiu public, igiena si curatenia nu trebuie neglijate! Fa tot posibilul sa ai grija de aceste aspecte, pentru siguranta ta si a celor din jur!